Close sidebar
Close sidebar

Mărturiile polițiștilor care au salvat o femeie de la înec: "Am acţionat spontan. Ulterior ne-am gândit că este periculos"

O femeie a fost salvată de la înec de doi polițiști. Aceștia au mărturisit cum s-a desfășurat operațiunea de salvare.

Elena Tasca,

O femeie a fost salvată de doi polițiști după ce a căzut în Dâmbovița

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doi polițiști au salvat de la înec o femeie, care a căzut în Dâmbovița. Mărturiile polițiștilor dezvăluie cum s-a desfășurat operațiunea de salvare. Cei doi polițiști sunt recunoscători că au avut ocazia să salveze de la moarte o femeie. 

Aceștia au acționat fără a se gândi că își pun în pericol propria viață.

"Am acţionat spontan. Ulterior ne-am gândit că este periculos", au declarat aceștia, în exclusivitate pentru antena3.ro.

Mărturiile polițiștilor salvatori: "Am plecat acasă cu gândul că o femeie astăzi încă trăieşte"

Doi polițiști au reușit să salveze viața unei bătrâne, în vârstă de 66 de ani, care a căzut în Dâmbovița.

O femeie de 66 de ani a fost salvată după ce a căzut în Dombovița

[Sursa foto: istockphotos]

Cei doi polițiști au descris operațiunea de salvare. Aceștia au mărturisit că au acționat imediat, fiind în apropiere de locul tragediei, fără a se gândi la pericolul care putea să se întâmple.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Am primit apel pe 112, prin dispecerat, o femeie a căzut în râul Dâmmboviţa. Norocul nostru şi al doamnei a fost că eram foarte aproape de zonă, am făcut maxim 20 de secunde. Era foarte multă lume strânsă în jurul podului. N-am mai stat...

Când am văzut că doamna era în apă până aproape de gât. Era cam la doi-trei metri de bordură, de ciment. Am sărit gardul de protecţie, am ajuns acolo, în trei secunde eram jos, am intrat puţin în apă până am apucat-o de mână pe doamnă, am tras-o cu putere, am ridicat-o din apă. M-a ajutat colegul meu să o ridicăm până sus", a declarat unul dintre polițiștii salvatori, Răzvan Năstase, potrivit antena3.ro.

Operațiunea de salvare le-a adus polițiștilor sentimente recunoscătoare cu privire la meseria pe care o practică. 

"La sfârşitul serviciului, am plecat acasă cu gândul că o femeie astăzi încă trăieşte, datorită mie. Am acţionat spontan. Ulterior, ne-am gândit că este periculos. Dar tot ce contează este că am reuşit să ne respectăm şi noi jurământul şi să salvăm o viaţă", a continuat Daniel Cora, cel de-al doilea polițist salvator, potrivit aceleiași surse.

Citește și: Incident la Straja: un copil de opt ani a căzut din telescaun. Care este starea sa în acest moment

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Femeia a fost salvată de doi polițiști

[Sursa foto: istockphotos]

În urmă cu două zile, o femeie de 66 de ani a căzut în râul Dâmbovița. Martorii au apelat imediat la 112, iar polițiștii au intervenit imediat pentru a o salva de la înec pe aceasta. Din fericire, cei doi polițiști au reușit să o scoată la suprafață, în viață. Potrivit primelor informații oferite de Poliția Capitalei, femeia se deplasa pe trotuar, moment în care i-a făcut rău și a căzut în apă.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI