Close sidebar
Close sidebar

Mărturiile terifiante ale mamei al cărui fiu și-a ucis tatăl apoi l-a îngropat în grădină: "17 ani am trăit într-un calvar"

Un tânăr de 17 ani din Bacău și-a ucis tatăl, apoi i-a îngropat cadavrul în grădină.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia a povestit că de 17 ani de când erau căsătoriți, bărbatul o bătea zilnic. Fiul ei a fost nevoit să privească din fragedă pruncie abuzurile la care era supusă femeia care i-a dat viață, suferind și el la rândul său de bătăile primite de la tatăl său.

În urmă cu câteva zile, a fost din nou martor la o scenă de violență. Tânărul s-a pus între tatăl şi mama sa, în momentul în care bărbatul începuse să-şi bată femeia, moment în care şi-a atras asupra sa toată furia tatălui său.

Citeste si: Galaţi: Poliţiştii au stabilit că doi băieţi, de 13 şi 15 ani, au trimis cele peste 800 de mesaje de ameninţare fetei de 13 ani

Citeste si: Coronavirusul crează PANICĂ și în România. Ce au pățit doi copii chinezi când s-au dus la școală? Este de neimaginat!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Băiatul l-a lovit pe tatăl său în cap, iar bărbatul s-a prăbuşit fără suflare, moment în care a pus mâna pe un par şi l-a lovit pe bărbat până nu a mai mişcat. Apoi, dându-şi seama ce a făcut, în loc să anunţe autorităţile şi să explice ce s-a întâmplat, a ales să facă dispărut cadavrul, îngropându-l în grădină.


Femeiea, deși fusese martoră la ceea ce se întâmplase nu a încercat să-l oprească şi nici nu l-a sfătuit să sune la 112. Ea l-a lăsat să-l îngroape pe bărbat în grădină şi să spună că omul dispăruse de acasă.

Citeste si: Veşti proaste! Anunț de ultimă oră pentru românii care stau la bloc: AMENZI URIAȘE

Totul a ieșit la iveală în momentul în care autorităţile au încercat să alfe cum anume dispăruse bărbatul de acasă.

Adolescentul a fost arestat şi se află în custodia poliţiştilor din Bacău, fiind acuzat de crimă.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI