Bilanțul victimelor se ridică la cel puțin 14 persoane, care au fost împușcate violent luni, 31 octombrie 2022, la orele serii. Încăierarea sângeroasă a avut loc în timpul unei petreceri de Halloween desfășurată în East Garfield Park, în West Side din Chicago. Printre victime se regăsesc și trei minori cu vârstele de inclusiv 3, 11 și respectiv 13 ani.

Citeste si: Gestul șocant al unuia dintre deputații lui Putin! A călcat un copil şi a fugit de la locul accidentului 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În aceste momente, nu se cunoaște încă gravitatea rănilor și nici ora exactă la care au avut loc atacul sângeros. Împușcăturile au avut loc în blocul 2700 din West Flournoy Avenue, au transmis reprezentanții poliției din Chicago.

Oamenii legii încă investighează cum s-a putut produce atacul în care 14 persoane au fost rănite 

Un grup mare de persoane era adunat în apropierea intersecției dintre California și Polk, în jurul orei 21:30, când cel puțin două persoane aflate într-un vehicul care trecea prin zonă au tras fără discernământ în americanii care celebrau Halloween-ul. Un oficial american a transmis că este posibil ca aproximativ 14 persoane să fi fost împușcate în atacul sângeros, printre care și copii care ieșiseră la colindat în noaptea de Halloween.

Citeste si: Incredibil ce a făcut un bărbat ca să scape de facturi și chirie! A folosit această metodă timp de 4 ani

Circumstanțele în care a avut loc masacrul sunt în continuare investigate de polițiști. Incidentul de luni, 31 octombrie 2022, este cea mai recentă lovitură pentru imaginea oricum scăzută a orașului aflat în declin al siguranței sub conducerea primarului Lori Lightfoot, care, de la preluarea mandatului la sfârșitul anului 2019, a văzut criminalitatea explodând la rate nemaiîntâlnite de zeci de ani.

Citeste si: Clipe șocante: o jurnalistă a murit după ce a fost împuşcată accidental într-un poligon de antrenament


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si