Close sidebar
Close sidebar

Masacru intr-o tabara de romi. Atacatorii erau 7 minori inarmati cu cutite si bate

7 minori au comis un atac sangeros asupra unei tabere de romi din Lvov, Ucraina, inarmati cu bate si cutite.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Agresorii aveau cagule pe fata si erau inarmati cu bate si cutite. In furia pe care o manifestau nu si-au ales deloc victimele si au lovit la intamplare, astfel ca una dintre victimele sangerosului atac este un copil de 10 ani.

In localitatea Lvov, romii traiau intr-o tabara care a fost luata cu asalt de cei 7 atacatori, despre care nu s-a stabilit cu exactitate daca fac parte sau nu dintr-o organizatie radicala, insa imaginile de la fata locului sunt infioratoare pentru ca agresorii au devastat totul in cale.

Atacul s-a produs sambata noaptea, iar detaliile pe care le prezinta autoritatile sunt ingrijoratoare. In momentul de fata se stie ca o persoana a decedat in urma atacului, un barbat in varsta de 24 de ani si patru alte persoane sunt grav ranite, printre care un copil de 10 ani si o femeie de 30 de ani. In tabara locuiau 14 persoane, printre care 4 copii si o femeie insarcinata.

Toti au fost atacati! Agresorii au navalit in corturile romilor si au lovit fara mila cu cutitele si batele cu care erau inarmati. Din primele cercetari, s-a descoperit ca atacul era planuit si ca fiecare atacator a avut stabilita o pozitie din care sa actioneze.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Acesta este cel mai recent atac asupra romilor din Ucraina, insa o serie de alte atacuri s-au petrecut anterior in Lvov, Kiev, dar si in alte localitati. O organizatie ultra-nationalista este suspectata ca ar fi actionat si in acest atac, iar autoritatile locale sunt in alerta.

Politia a arestat sapte agresori, toti tineri, cu varste cuprinse intre 16 si 17 ani si unul de 20 de ani despre care se presupune ca ar fi organizatorul masacrului. Oamenii legii din Ucraina au deschis o ancheta pentru omor cu premeditare comis in grup si urmeaza sa se stabileasca ce pedepse vor primi atacatorii, dar si cine sunt si care au fost motivele atacului sangeros.


 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI