Close sidebar
Close sidebar

Masacru intr-un spital german. 84 de pacienti, ucisi de un infirmier

Infirmierul german Nils Hoegel, a fost condamnat pentru ca a ucis doi pacienti, fiind suspectat in prezent de cel putin 84 de crime in Germania, in perioada 2000-2005.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Comisia de ancheta speciala a stabilit 84 de crime, in starea actuala a anchetei”, a anuntat seful politiei din Oldenburg (nordul Germaniei), Johann Kuehme, incercand sa vada de la ce a pornit acest masacru, informeaza News.ro. Infirmierul a justificat crimele spunand ca a injectat substanta in pacienti pentru a-si demonstra ulterior puterile de readucere la viata a acestora, lucru care era imposibil.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

in iunie 2016, anchetatorii au stabilit responsabilitatea ingrijitorului in 33 de decese de pacienti din mai multe institutii unde lucra. Niels Hoegel, in varsta de 40 de ani, a folosit substanta Ajmaline pentru a-si ucide pacienti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI