În loc să ajungă la adresele corecte, polițiștii de la Omoruri au nimerit, la descinderile de miercuri dimineață, la un coleg de-al lor, tot polițist la Serviciul de Acțiuni Speciale. Acesta locuia cu părinții.

Imediat ce și-au dat seama de eroare, mascații  au continuat ancheta și în cele din urmă au ajuns acasă la clanul Duduianu. Se vor face verificări cu privire la acest incident, au anunțat șefii Poliției. 

Citeste si: Necazurile se țin lanț în familia Duduianu. A fost găsit fără suflare

Frații lui Emi Pian, arestați pentru 30 de zile

Tribunalul Bucureşti a dispus, joi, arestarea pentru 30 de zile a fraţilor interlopului Emi Pian, Ciprian şi Graţian, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Citeste si: VIDEO| Fraţii Pian, acuzaţi de tentativă de omor

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Este vorba despre Vasile Duduianu, zis Graţian Pian, şi Laurenţiu Duduianu, zis Ciprian Pian. În acelaşi dosar, a fost arestat preventiv şi un alt membru al clanului Duduianu. Decizia nu este definitivă, însă cei trei vor fi duşi în arest.

După moartea interlopului Emi Pian, informații șocante ies la iveală. Sâmbătă noaptea, cu doar câteva ore înaintea înmormântării lui Emi Pian, ar fi avut loc o întâlnire în condiții neobișnuite între membrii ai clanului Duduienilor și o tripletă de la vârful forțelor de ordine, alcătuită din Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române, Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei, și

un ofițer superior de la o secție din sectorul 5, zonă unde locuiesc capii clanului Duduianu.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si