Close sidebar
Close sidebar

Maşină de poliţie care făcea parte din coloana oficială a unui diplomat străin, implicată în accident în Bucureşti! O persoană a fost rănită

O maşină de Poliţie care făcea parte din coloana oficială a unui diplomat străin a fost implicată într-un accident rutier pe Şoseaua Kiseleff, o persoană fiind rănită.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

”În jurul orei 19.20, prin apel 112 Brigada Rutiera a fost sesizată cu privire la producerea unui accident care a avut loc pe sos Kiseleff, segmentul cuprins între Piata Presei şi str. Primo Nebiolo. Din accidentul rutier a rezultat rănirea unei persoane care a fost transportata la spital in vederea acordării de îngrijiri medicale. Din primele date s-a stabilit ca persoana este rănită uşor”, a transmis, joi seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că autoturismului aparţine Poliţiei Române şi se afla în misiune însoţind o coloana oficială străină, aflată în Bucureşti cu prilejul unor lucrări sub egida Presedinţiei.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Citeste si: Cătălin, tatăl fetiței aruncate din taxi, acuzații grave la adresa taximetristului! Acesta a refuzat cursa pe motiv că fetița suferă de autism

Surse oficiale au precizat pentru News.ro că maşina de poliţie făcea parte din coloana oficială a ambasadorului Marii Britanii la Bucureşti.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

”Se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi condiţiile producerii accidentului rutier”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Traficul rutier a fost restricţionat în zona producerii accidentului, dinspre Piaţa Presei către Arcul de Triumf, ambele sensuri de circulaţie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI