Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, joi, pe DE581, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că vinovat de producerea accidetnului ar fi un bărbat de 56 de ani, din localitatea Drânceni, judeţul Vaslui, care, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat din direcţia Albiţa spre Huşi, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a acroşat o autospecială de poliţie.

Citeste si: Ministerul Sănătăţii va primi peste 4,3 milioane de euro pentru măsuri care vizează controlul tuberculozei

Două persoane rănite

Aceasta era condusă de un agent de poliţie şi circula regulamentar spre Albiţa, a precizat IPJ Vaslui.

Mașină de poliție accidentată. Două persoane rănite

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini halucinante în București! Un bărbat pe scuter filmează cum spulberă o femeie care traversa strada

În urma accidentului, cei doi conducători auto au fost răniţi. Ei au fost duşi la spitalul din Huşi pentru îngrijiri medicale, dar nu au rămas internaţi.

Conducătorii autoturismelor implicate în accident au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Este cel mai toxic pește, doar oamenii îl consumă frecvent

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si