O mașină cu doi copii la bord s-a scufundat într-o groapă uriașă care conținea apă clocotită, apărută din senin când pământul s-a deschis brusc pe o stradă circulată a unui oraș.

Mai multe persoane au ajuns la spital cu arsuri, potrivit Mirror.co.uk.

Citește și: Acest român a câștigat o mică avere după ce s-a plâns de mirosul unei gropi de gunoi. Cum a reușit să se aleagă cu peste de 10.000 de euro?

Trecătorii au privit îngroziți cum mașina cu doi adulți și doi copii la bord a fost înghițită de groapa cu apa fiartă.

Patru persoane au fost rănite, inclusiv unul dintre cei doi copii care se aflau în mașină, când asfaltul s-a deschis pe strada Drovyanaya, din Sankt Petersburg, Rusia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Incidentul neobișnuit a avut loc miercuri, 5 aprilie.

Mașină înghițită de o groapă cu apă fiartă 

Mașină înghițită de o groapă cu apă fiartă 

[Sursa foto: Facebook]

Care este explicația pentru apariția groapei uriașe

Potrivit rapoartelor locale, groapa uriașă a apărut după ce o conductă de apă caldă s-a rupt și a provocat prăbușirea pământului și asfaltului de sub vehicul.

Citește și: Ambuteiaj de 60 km în Rusia

Șoferul și fiul său în vârstă de 10 ani au suferit arsuri și au fost transportați la spital, în timp ce celălalt copil ar fi rămas nevătămat.

Presa locală a spus că una dintre victime a fost mutat la terapie intensivă, cu arsuri acoperind peste 30% din corp.

Mașină înghițită de o groapă cu apă fiartă 

Imagini șocante cu mașina înghițită de groapă

Potrivit sursei citate, exploziile la țevile de apă caldă nu sunt neobișnuite în Rusia, pe fondul infrastructurii învechite.

Ministerul Situațiilor de Urgență de la Moscova a declarat într-o declarație obținută de Newsflash: „Ambele victime au fost trimise la spital cu arsuri la extremitățile inferioare”.

Imaginile filmate cu telefonul de martori se vede cum SUV-ul alb este complet înghițit de gaura din asfalt, în timp ce aburii ies abundent în stradă. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si