Mâine, 18 decembrie, concursul cu premiile uriașe puse la bătaie de Radio Impuls și Kanal D, desfășurat pe parcursul a aproape trei  luni, își va desemna câștigătorul marelui premiu, un autoturism.  

Aflarea câștigătorului va avea loc în direct, mâine dimineață, de la ora 10:30, la Kanal D, în cadru unei emisiuni speciale, “Radio Impuls Cască Urechea”, prezentată de Radu Țibulcă și Orlando Ivan.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Cinci lucruri pe care nu le știai despre Demet Ozdemir, Zeynep, din ”Prizoniera destinului”

Pe parcursul desfășurării concursului, ascultătorii Radio Impuls au fost provocați la joacă, având posibilitatea de  a câștiga și premii săptămânale fabuloase. În lupta pentru marele premiu, ce va fi extras mâine, vor participa toate persoanele care, în perioada concursului, au înscris, în aplicația Radio Impuls (descărcată din AppStore sau GooglePlay Store) cuvintele cheie corecte, enunțate în fiecare ediție a matinalului Scularea, de către gazdele emisiunii, Radu Țibulcă și Orlando Ivan.

Mâine, în matinalul „Scularea!”, de la Radio Impuls, se va extrage un participant la concurs,  care va fi sunat în timpul emisiunii difuzate la Kanal D. Dacă acesta va da răspunsul corect, „Ascult Radio Impuls!”, va fi declarat Marele Câștigător și va intra în posesia mașinii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si