Un tânăr de 24 de ani a fost bătut de indivizii care au oprit mașina în centrul orașului Ploiești și a ajuns la spital.

Citește și: VIDEO- Ies la iveală noi detalii din școala grozei, unde copil ar fi fost abuzat. Șef DGASPC: "Situația acestuia nu s-a aflat în atenția instituției noastre"

Potrivit primelor informații, este vorba de o răfuială între două clanuri de interlopi, tânărul ar fi bătut anterior pe cineva din clanul rival și acum indivizii s-au răzbunat. 

Tânarul de 24 de ani a ajuns la spital cu mai multe plăgi în zona capului, genunchiului și spatelui, potrivit StirileKanalD.ro.

I-au fost îngrijite rănile, a stat pe perfuzii, iar în cursul serii de miercuri a fost lăsat să plece acasă.

Cum s-a produs incidentul din centrul orașului Ploiești

Tânărul care a fost victima atacului petrecut, miercuri, în Ploiești, se afla într-o mașină Bolt, scrie presa locală.

În zona bisericii Sfânta Vineri mașina a fost blocată în trafic de două autoturisme din care au coborât mai mulți indivizi înarmați cu bâte și topoare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Au urmat scene de groază în mijlocul unei străzi populate: bărbații au început să-l lovească cu putere pe tânărul care se afla în mașină.

Ce a transmis Poliția din Ploiești

Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Prahova a transmis un comunicat prin care confirmă atacul produs în plină stradă.

”La data de 6 martie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secției nr.

1 Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că o persoană ar fi fost agresată, pe strada Neagoe Basarab, din municipiul Ploiești.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilindu-se faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un tânăr de 24 de ani.

Din primele verificări, a reieșit faptul că mai multe persoane necunoscute ar fi lovit cu obiecte contondente geamurile unui autoturism și l-ar fi agresat fizic pe tânărul de 24 de ani.

Ulterior persoanele bănuite au plecat de de la fața locului.

Pentru acordarea primului ajutor, s-a prezentat un echipaj medical, care ulterior a transportat victima la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

La acest moment, cercetările sunt continuate de către polițiști pentru identificarea, depistarea și luarea măsurilor legale față de persoanele bănuite de comiterea faptei, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de loviri sau alte fapte de agresiune și distrugere”, se spune în comunicatul IPJ Prahova.

Imaginile cu bătaia din mijlocul orașului au fost publicate de Gazeta Dâmboviței. Vezi aici.

indivizi înarmați cu bâte și topoare. Reacția Poliției

Mai mulți indivizi înarmați cu bâte și topoare au oprit o mașină în trafic

[Sursa foto: Gazeta Dambovitei]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si