O persoană a murit după ce maşina în care se afla împreună cu alte două persoane s-a prăbuşit în prăpastie pe Transfăgărășan. "În accident a fost implicat un singur autoturism, acesta a ieşit de pe partea carosabilă, s-a răsturnat de câteva ori şi s-a oprit mai jos, pe carosabil. În autoturism se aflau 3 bărbaţi. Unul dintre ei- şoferul- a fost proiectat în afara autoturismului şi a fost găsit decedat", precizează ISU Argeş.

Citeste si: Lovitură de teatru. Cine a fost arestat după incendiul devastator de la Catedrala din Nantes

La faţa locului au intervenit salvamontiştii şi membrii echipajului SMURD de la Cota 2000, care au descarcerat un pasager şi au acordat îngrijiri medicale bărbaţilor, începând deplasarea spre spital.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Furia meteo a Sfântului Ilie. Trei sferturi din țară sub COD PORTOCALIU de fenomene extreme

"55 de metri sunt între punctul din care maşina a ieşit în decor şi locul prăbuşirii.

"Ultimii 12 metri au sărit in abrupt", spune Ion Sănduloiu, şeful Salvamont Argeş.

În ce stare sunt răniții

Pe drum, cele două victime au fost predate unui echipaj SAJ şi echipajului SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş.

Citeste si: Tradiția de Sfântul Ilie pe care nu trebuie să o ignori. Ce să nu faci în această zi

"La prima evaluare, un bărbat de 29 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept şi un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt cu vârsta de 19 ani acuza dureri la coloană în zona lombară şi la membrele inferioare, aceştia vor fi transportaţi mai departe la spital de către echipajele medicale", mai precizează ISU Argeş.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si