Un autoturism care făcea fotografii pentru Google Street View a avut ghinion și a fost lovit de un alt autoturism. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale.  

Citește și: Șase răniți în urma unui accident rutier pe E85. Un autocar a ieșit de pe partea carosabilă

“Potrivit poliției, cauza impactului ar fi fost neacordarea de prioritate de către șoferul autoturismului Logan. Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, ambii șoferi scăpând teferi din coliziune.

Mașina care actualiza hărțile Google Street View a fost însă aruncată în șanț, suferind daune serioase. 

Citește și: Accident dramatic în comuna Berceni, județul Ilfov! Doi polițiști au fost transportați de urgență la spital

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

 Mașinile Google Street View au revenit în România în această primăvară și au început să încarce imagini noi pe data de 7 martie 2023. De atunci, câteva dintre ele au fost implicate în incidente rutiere, prima fiind avariată pe 23 martie, în orașul Ovidiu, județul Constanța.  A urmat o coliziune cu locomotiva unui tren, pe 10 mai 2023. Accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată din Butoiești-Mehedinți.

Mașina Google Street View a fost lovită de un tren de persoane care circula pe relația Turnu Severin- București.”, anunță autoritățile.  

Citește și: Un bărbat cu alcoolemie mare a fost lovit pe o trecere de pietoni de o Ambulanță

Șase răniți în urma unui accident rutier pe E85. Un autocar a ieșit de pe partea carosabilă

Șase persoane au fost rănite, joi, în urma unui accident rutier produs pe DN 2, județul Vrancea. Anunțul a fost făcut de Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române. 

Citește și: VIDEO- S-a răsturnat cu mașina pe liniile de tramvai, după ce a trecut pe roșu

Un accident rutier s-a produs, în cursul zilei de azi pe DN 2 (E85). În accident a fost implicat și un autocar.   "Pe DN2 (E85) Adjud-Focşani, la ieşirea din localitatea Adjud, din judeţul Vrancea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar. În urma accidentului, şase persoane au fost rănite, fiind evaluate medical"  , se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic. 

Potrivit Inspectoratului de  Poliție Județean Vrancea, autocarul efectua o cursă regulată pe ruta Botoșani-București, iar acesta transporta, în momentul accidentului, 10 pasageri.  

Citește și: Un microbuz a fost atacat cu bâte în Maramureș. Călătorii au trecut prin clipe de coșmar

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si