Adolescentul din Alabama, SUA, a fost condamnat, joi 27 aprilie, pentru uciderea tatălui, mamei vitrege și a trei frați, potrivit Daily Mail.

Citește și: Un nou cadavru găsit de poliție după cel al actriței însărcinate. "Este tragic că nu va mai fi mămică"

Cele cinci crime făcute de Mason Sisk au fost comise cu trei ani în urmă, când el avea doar 14 ani.

Mason Sisk, găsit vinovat de cinci crime

Mason Sisk, găsit vinovat de cinci crime

[Sursa foto: Twitter]

Motivul incredibil avut de criminalul Mason Sisk

Potrivit dosarului prezentat de polițiști în instanță, Mason Sisk i-a împușcat pe toți din familie după ce a descoperit că mama sa vitregă nu era mama lui biologică, cum crezuse până atunci!

Citește și: Individul care a agresat sexual o poliţistă, în Gara de Nord, a fost trimis în judecată

Mason Sisk, acum în vârstă de 17 ani, din Elkmont, a fost condamnat joi, după ce jurații din statul american nu au avut nevoie de mai mult de două ore să pronunțe verdictul de vinovăție pentru crimele din 2019.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Criminalul minor va fi condamnat pe 25 iulie și riscă închisoare pe viață pentru faptele sale de o brutalitate fără precedent.

Familie distrusă de un "secret" dureros

Pe data 2 septembrie 2019, Mason Sisk l-a ucis pe John Sisk, în vârstă de 38 de ani, tatăl său, pe Mary Sisk, 35 de ani- mama vitregă; precum și pe cei doi frați vitregi, Colson și Grayson, și sora lui vitregă Aurora.

Citește și: Ucigașa-clovn a recunoscut că și-a omorât rivala, după 33 de ani de la crimă

Deși nu a fost determinat un motiv clar al crimelor în masă, polițiștii au spus că adolescentul era supărat după ce a descoperit că mama lui vitregă nu era mama lui biologică.

Furia ucigașă a lui Mason Sisk, pedepsită prea blând 

Furia ucigașă a lui Mason Sisk, pedepsită prea blând 

În timpul procesului, juraților li s-a arătat miercuri un videoclip în care Sisk își recunoaște crimele și spune că „s-a săturat de toate luptele”, potrivit AL.com.

Sisk și-a ucis familia în timp ce toți dormeau, în casa lor de lângă granița cu Tennessee. Înainte de a-i împușca mortal în stil de execuție, Mason Wayne Sisk, în vârstă de 14 ani, încercase să-și otrăvească mama vitregă punându-i unt de arahide în cafea, știind că este alergică.

Citește și: Plan diabolic. Ce a pățit deținuta care a plătit alți pușcăriași să-i ucidă părinții și bunicii

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Crimele îngrozitoare au urmat după ce Mason Sisk a aflat că mama lui vitregă nu este și mama lui adevărată.

Potrivit presei americane, mama biologică a adolescentului ar fi murit subit în 2011, când avea 31 de ani.

La acel moment, pe lângă adolescentul suspect de crime, ea avea și un al doilea fiu care era bebeluș.

Citește și: Cine a ucis-o pe fetița româncă din Franța

Masacrul din septembrie 2019 a zguduit micul oraș Elkmont. O verișoară a băiatului a povestit că Sisk avea deja un trecut de violență: a ars animale vii și a intrat prin efracție în școală. 

Avocatul lui Sisk, Shay Golden, a spus că a fost dezamăgit de rezultatul rejudecării, spunând: „Informațiile despre care credeam că sunt relevante nu au fost niciodată permise să fie discutate sau luate în considerare. Ne-am pregătit pentru asta, asta face parte din procesul legal. Te-ai pregătit pentru cel mai rău scenariu". Golden a spus că Sisk și echipa sa intenționează să facă apel la verdict.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si