Close sidebar
Close sidebar

MasterCard vine cu o modalitate de plata inedita! Introduce plata prin selfie in 12 tari din Europa

MasterCard a anuntat ca va introduce sistemul de plata prin identificare faciala in 12 tari din Europa, urmand ca aceasta modalitate de plata sa fie extinsa la nivel mondial.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tehnologia denumita Identity Check Mobile a fost dezvaluita in luna februarie, iar de atunci a fost testata in Olanda, SUA si Canada.

"Mastercard Identity Check Mobile elimina necesitatea ca un detinator de card sa tina minte parole...In schimb, detinatorul unui card isi poate valida identitatea prin utilizarea unui scaner de amprente pe smartphone sau via o tehnologie de recunoastere faciala printr-un selfie", precizeaza grupul american intr-un comunicat de presa, potrivit Agerpres.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Tarile in care va fi disponibila aceasta modalitate de plata sunt: Austria, Belgia, Marea Britanie, Cehia, Danemarca, Finlanda, Germania, Ungaria, Olanda, Norvegia, Spania si Suedia.

Mastercard este o companie de tehnologie in industria globala de plati care opereaza cea mai rapida retea de procesare a platilor din lume, oferind un liant intre consumatori, institutii financiare, comercianti, autoritati si companii din peste 210 de tari si teritorii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI