Autoritățile din Sankt Petersburg au înăsprit măsurile de securitate la cimitirul Serafimovskoe. Acolo ar putea fi înmormântat liderul Wagner, Evgheni Prigojin.

De asemenea, Dmitri Peskov a anunțat că Vladimir Putin „nu are nicio intenție de a fi prezent la funeralii”, au transmis EFE și Reuters, potrivit Agerpres.

Citește și: Moartea lui Evgheni Prijogin, confirmată în urma unor analize genetice. Anunțul Comitelului rus de anchetă: identitățile celor zece victime corespund pasagerilor de pe listă

Autoritățile au înăsprit măsurile de securitate pentru înmormântarea lui Prigojin

La intrarea cimitirului unde ar urma să fie înmormântat Prigojin, polițiștii veghează fiecare mișcare și au fost instalate detectoare de metale pentru a spori securitatea cimitirului în această perioadă. Oamenii pot vizita cimitirul, însă nu pot intra cu camere foto în incintă.

În aceste momente nu se știe când va fi înmormântat liderul Wagner, însă aceasta ar urma să aibă loc pe 30 august, potrivit EFE.

Prigojin a fost înmormântat în secret

Înmormântarea lui Prigojin a avut loc într-un cadru restrâns, departe de ochii lumii, într-un cimitir de la marginea orașului său natal, Sank Petersburg, potrivit purtătorului său de cuvânt, scrie  Sky News.

„Înmormântarea lui Evgheni Viktorovich Prigojin a avut loc într-un format închis”, se precizează într-un mesaj.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Vladimir Putin nu va fi prezent la înmormântarea lui Prigojin

Mercenarii Wagner și-au anunțat prezența, în număr mare, la înmormântarea fostului lor lider.

Cu toate acestea, președintele Vladimir Putin nu intenționează să fie prezent la ceremonia de înmormântare a lui Evgheni Prigojin, potrivit surselor citate anterior.

Luni, Kremlinul a declarat că nu știe când și cum va avea loc înmormântarea șefului Wagner.

„Aceste decizii se iau întotdeauna de către rude şi se bazează, în primul rând, pe dorinţele rudelor”, a afirmat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: VIDEO- Ipotezele morții „bucătarului” lui Putin. Misterul se adâncește tot mai mult

Ce se știe până în prezent despre moartea lui Prigojin

Până la acest moment nu se știe cu exactitate cauzele care au dus la prăbușirea avionului în care se afla liderul Wagner. 

Moartea sa a fost confirmată în urma analizelor genetice. Comitetul de Investigații al Rusiei (CIR) a confirmat faptul că, într-adevăr, șeful Wagner se afla la bordul aeronavei care s-a prăbușit.

Sunt luate în considerare posibilitatea unei explozii la bordul avionului, o defecțiune tehnică și chiar o eroare de pilotaj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si