Close sidebar
Close sidebar

"Mata esti preoteasa?" Un batran de 83 de ani a facut un gest cutremurator pentru Maria Gavril, femeia care si-a pierdut sotul si doi copii

Un moment incarcat de emotie s-a consumat ieri, in salonul in care este internata Maria Gavril, in Spitalul de Urgenta ”Sfantul Ioan cel Nou” din Suceava.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 Un bunic in varsta de 83 de ani a batut cu sfiala la usa si a intrat in salon.  ”Mata esti preoteasa?”, a intrebat batranul.
 

Femeia a inclinat usor din cap si l-a privit uimita pe batranul care s-a asezat anevoie pe scaunul de langa pat, a scos un teanc de bani din geanta si a inceput sa-i numere, asezandu-i cu grija pe patura gri de spital.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

”Pentru mata si pentru copii, doamna, ca mare incercare ai de trecut. Am fost foarte, foarte impresionat de tragedia asta, o asa suferinta, ca nu se poate spune in cuvinte. Ai 40 de milioane (n.r. – lei vechi) aici”, i-a spus batranul, cu vocea gatuita de emotie.

A terminat de numarat banii si a spus: ”De-acum gata, hai sa mergem. Sa ai grija, doamna, sa te faci sanatoasa, ca sa poti sa te duci la copii.

Grele zile te-asteapta, dar cu ajutorul lui Dumnezeu o sa treci peste toate”.

S-a ridicat si a iesit din salon, lasand-o pe Maria Gavril pur si simplu fara grai. Cu lacrimi suvoi pe obraz, a apucat sa-i spuna doar ”bogdaproste” necunoscutului si sa-l intrebe cum il cheama, sa-l pomeneasca in rugaciunile ei. ”Familia Gafita”, a raspuns inainte de a inchide cu grija usa dupa el, relateaza Monitorul de Suceava.

Vezi AICI cine este bunicul care a facut acest gest.

Sursa foto: Monitorul de Suceava

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI