Minorul a decedat imediat după ce a primit diagnosticul de faringo-amigdalită. Înainte de a fi transferat în Galați, micuțul a pierdut lupta cu viața. Familia îndurerată acuză conducerea spitalului de moartea lui Matei.

Citeste si: VIDEO| Scene șocante: o copilă de șase ani a pierit în brațele tatălui său. Cei doi erau la cumpărături, într-un supermarket bombardat de ruși

Matei este din Tecuci și acuza dureri în gât. Băiatul s-a stins din viață după 24 de ore de la consultații.

Moartea șocantă a lui Matei

Mama copilului este îngenuncheată de durere. Femeia îi acuză pe medici de moartea micuțului său. Conducerea spitalului în care a decedat micuțul susține că este vina familiei pentru că a refuzat prima oară internarea. Matei primise diagnosticul de faringo-amigdalită, dar se simțea din ce în ce mai rău, potrivit Observatornews.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Accident cumplit într-o curbă din Argeș. Un bărbat a murit

„Când doamna doctor, dacă o putem numi așa, s-a văzut depășită de situație și că totul este foarte grav, a zis: trebuie dus de urgență la Galați. Dar abia atunci? Eu trag semnale de la 11, 12, zic aici. Nu mă bagă nimeni în seamă, imi spune că e normal să reacționeze așa”, a mărturisit Diana Bejan, mama, potrivit Observatornews.ro.

Citeste si: O femeie de 30 de ani s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Slatina. "Cum să-ţi laşi tu copilul?!"

Conform reprezentanților spitalului, mama băiatului ar fi plecat acasă pe semnătură, după ce a refuzat internarea copilașului. Pentru că începuse să se simtă rău, familia a revenit la spital.

Matei urma să fie transferat la un spital din Galați, dar a fost prea târziu, El a murit pe patul spitalului din Tecuci, iar nimeni nu a mai putut face ceva să-l salveze.

Citeste si: Primarul pro-rus al localității Kremensk din Ucraina a fost ucis: ”O rană de foc în zona inimii”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si