Matteo Politi era căutat de poliția română, fiind dat în urmărire internațională, după ce a lucrat timp de un an în cinci clinici de elită din București și a operat vedete din show-biz.

El a fost condamnat definitiv în această primăvară la 3 ani și 10 luni de închisoare pentru înșelăciune, dar a fugit imediat după anunțarea sentinței.

Citește și: Matteo Politi, falsul chirurg cu 8 clase, apariție-șoc în timp ce e căutat de poliție

România a emis un mandat european de arestare împotriva lui Matteo Politi, iar acest mandat a fost executat astăzi de carabinierii din Veneția, transmite TG24.it.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Activitatea infracțională a bărbatului de 43 de ani, care își schimbase numele în Luigi și a înșelat ani de zile clienți din mai multe țări, inclusiv Hong-Kong, s-a încheiat marți dimineață, la Marghera (Veneția).

Matteo Politi, falsul chirurg cu 8 clase, a fost arestat în Veneția

Matteo Politi, falsul chirurg cu 8 clase, a fost arestat în Veneția

În urmă cu câteva zile, presa din Italia a scris că  Matteo Politi și-ar fi făcut  apariția în Hong Kong, unde putea să încerce din nou să profeseze fără drept.

Se pare că a fost un pont fals sau o direcționarea greșită a atenției generale puse la cale tocmai de falsul chirurg estetician.

Matteo Politi, condamnat definitiv la 3 ani și 10 luni de închisoare

În luna martie, 2023, falsul chirurg estetician Matteo Politi a fost condamnat definitiv la trei ani şi zece luni de închisoare de către Curtea de Apel București.

Decizia instanței este definitivă după ce   Matteo Politi   a contestat-o a în luna noiembrie a anului trecut.

Matteo Politi a fost condamnat pentru   înşelăciune şi infracţiuni legate de fals, nu şi pentru exercitarea fără drept a profesiei de medic, întrucât aici faptele s-au prescris. 

Citește și:  Matteo Politi a fost condamnat definitiv. Falsul chirurg are de executat o pedeapsă de trei ani și zece luni

Acesta este nevoit să achite părţilor civile daune morale şi materiale în valoare de aproape 30.000 de lei şi peste 11.000 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si