Matteo Politi, falsul medic italian, s-a făcut cântăreţ în această toamnă. El s-a lansat în muzică cu numele de Matthew Mode, acelaşi cu care a operat pe fals. "Acesta este melodia mea, acum gata. Credit: Doru Todorut coordonator și prieten bun. 1. Lyrics by Alexa Stones. 2. Production by Chris Jordash”, a postat Matteo.

Citeste si: Ea e românca de care s-a îndrăgostit ”medicul” Matteo Politi! ”Sunt enorm de fericit cu această persoană”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Cu Anul nou 2020 va fi online cu video și disponibil în UK și lansare în România”, a explicat Matteo, care a lansat doar varianta audio a melodiei.  Matteo Politi a fost în arest preventiv în vara acestui an, fiind acuzat că ar fi operat fără drept. Ulterior, magistraţii au ridicat măsura.( vezi ce a spus Politi despre clinica pe care vrea să o deschidă în Bucureşti)

Matteo Politi, falsul medic italian, s-a făcut cântăreţ. A încercat să fugă din ţară

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 îl acuză pe bărbat de înşelăciune în formă continuată şi simplă şi de exercitarea fără drept a profesiei.

Italianul este acuzat că a păcălit două persoane, spunându-le că este proprietarul unei clinici private și le poate închiria un spațiu în interiorul unității.

Persoanele păgubite, i-au oferit italianului o sumă de bani achitată ca garanţie pentru închirierea spaţiului. La începutul lunii februarie, Matteo Politi, italianul acuzat că a operat în mai multe clinici private din Bucureşti, deşi avea doar opt clase, a fost prins de poliţiştii de frontieră de la Curtici, judeţul Arad, în timp ce încerca să fugă din ţară.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si