Familia, prietenii și foștii colegi ai lui Matthew Perry s-au adunat la cimitirul Forest Lawn din zona Hollywood Hills din Los Angeles, aflat la aproximativ un kilometru distanță de studiourile Warner Brothers, locul unde a fost filmat celebrul serial „Friends”. În acest cimitir au fost înmormântate mai multe personalități de la Hollywood, printre Michael Jackson, Lucille Ball și Elizabeth Taylor.

Matthew Perry, cunoscut pentru rolul său ca Chandler Bing în serialul "Friends" între 1994 și 2004, a fost găsit fără suflare în casa sa din Los Angeles.

Anunțul referitor la moartea actorului a stârnit un val de omagii din partea admiratorilor și a altor personalități din industria divertismentului.

Matthew Perry a fost condus pe ultimul drum. Colegii din „Friends” i-au fost alături la ceremonia din Los Angeles

Citește și: Ultima fotografie cu Matthew Perry în viață este foarte stranie. "Înțelegi ce vreau să spun?". Mesaj criptic lăsat de actorul de la Hollywood?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cei cinci colegi de distribuție ai lui Matthew Perry din "Friends" au transmis luni un mesaj unitar, numind trecerea actorului "o pierdere de neînlocuit".

Mai multe surse, cum ar fi TMZ și Page Six de la The New York Post, au acoperit evenimentul de vineri și au distribuit imagini de la distanță și din aer cu participanții la serviciul funerar.

Se pare că toți cei cinci colegi din "Friends"- Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer- au fost prezenți la înmormântare, potrivit TMZ.

Matthew Perry s-a luptat cu dependenţa de droguri, analgezice şi alcool

La un an după publicarea cărții sale de memorii intitulată "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing", în care a povestit despre confruntarea sa cu dependența de substanțe precum droguri, analgezice și alcool, Matthew Perry a plecat în veșnicie.

În acel moment, Perry mărturisise că nu mai consumase alcool de 18 luni.

În aceeași zi, a fost inaugurată Fundația Matthew Perry, care își propune să sprijine persoanele care se confruntă cu dependențe. Fundația își propune să onoreze moștenirea lui Perry și să se ghideze după cuvintele și experiența lui, fiind motivată de pasiunea sa de a schimba cât mai multe vieți, conform informațiilor disponibile pe site-ul fundației.

Pe site-ul fundației se regăsește un citat din partea lui Perry care afirmă: ''Când voi muri, nu vreau ca 'Friends' să fie primul lucru menţionat- vreau ca ajutorul pe care îl ofer altora să fie primul lucru menţionat''.  

Citește și: VIDEO. Matthew Perry, actorul din serialul "Friends", a murit la doar 54 de ani. Ce s-a întâmplat?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si