Matthew Perry, actorul în vârstă de 54 de ani, care l-a interpretat pe personajul Chandler Bing din serialul de succes "Friends", a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles, a informat presa americană.

Matthew Perry a murit la doar 54 de ani

Matthew Perry a murit. Potrivit Los Angeles Times, actorul a fost găsit mort în cada de baie. 

Citește și: Ultima fotografie cu Matthew Perry în viață

Nu a fost găsit niciun indiciu care să sugereze un act criminal, potrivit unor surse anonime citate de acelaşi ziar şi de tabloidul TMZ, primul care a anunţat decesul.

Matthew Perry a murit

Matthew Perry, schimbat în ultimii ani

De ce a murit Matthew Perry

Actorul Matthew Perry, cunoscut mai ales pentru rolul lui Chandler Bing în Friends, a fost găsit mort sâmbătă în casa sa din zona Los Angeles.

Publicația TMZ a raportat că Perry a fost găsit într-un jacuzzi la domiciliu și nu au fost găsite droguri la fața locului.

Cauza aparentă a morții lui Matthew Perry este înecarea, potrivit People.com.

@joy.of.everything Breaking News: Actor Matthew Perry’s house seen shortly after the news broke that the actor has passed away within the home at age 54. R.I.P.
Matt #matthewperry #friends #ripmatthewperry #mattperry #breakingnews ♬ original sound- Joy Of Everything

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat pentru publicația citată că ofițerii au răspuns la un apel la adresa lui Perry cu privire la moartea unui bărbat în vârstă de 50 de ani, dar nu au confirmat identitatea decedatului.

De asemenea, TMZ a transmis că nu sunt suspiciuni cu privire la moartea actorului, iar sursele din poliție au spus că echipele medicale au fost chemate la reședința lui Perry pentru stop cardiac.

Ultima fotografie postată de Matthew Perry, premoniție sau mesaj criptic?

Ultima sa postare pe Instagram, cu câteva zile înainte de moartea sa, este incredibil de similară cu incidentul care a avut loc sâmbătă, scrie  Mirror.co.uk.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu doar cinci zile înainte de tragedie, Matthew a postat o fotografie cu el în cada cu hidromasaj, cu vedere la priveliștile frumoase din casa lui din California.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Mesajul care însoțea postarea are un ecou diferit după ce s-a aflat cum și-a găsit actoru sfârșitul: „Oh, nu-i așa că apa caldă care se învârte te face să te simți bine?”. 

La fel ca la majoritatea postărilor pe care Matthew le-a făcut, actorul a semnat cu expresia „Sunt Mattman”.

În aceeași zi, actorul din "Friends" a făcut o altă postare în care apare doar un videoclip al lunii, filmat în aburii din jacuzzi.

Legenda postării este tulburătoare. Actorul a scris: „Înțelegi ce încerc să-ți spun?”

Matthew Perry a murit 

Matthew Perry a murit 

Matthew Perry, lucruri mai puțin cunoscute din viața sa

Matthew Perry este născut în SUA (Williamstown, Massachusetts), pe 19 august 1969, dar a crescut în Canada, la Ottawa, unde a urmat școala elementară împreună cu premierul canadian Justin Trudeau.

Mama lui, Suzanne Morrison, a fost jurnalist și secretar de presă al prim-ministrului Pierre Trudeau, tatăl lui Justin Trudeau.

Tatăl actorului, John Bennett Perry, a fost actor și model – Matthew Perry a jucat chiar ca invitat într-un episod din serialul polițist al tatălui său din anii 1978-1979, cu titlul 240-Robert.

Perry s-a mutat în Los Angeles când era adolescent. După ce a obținut câteva spoturi pentru invitați TV, a revenit ca Chazz Russell în Boys Will Be Boys din 1987 până în 1988.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Au urmat roluri în seriale ca Growing Pains și Sydney, dar marea lui lovitură a venit în 1994, cu sitcomul "Friends" de la NBC.

Matthew Perry a jucat timp de 10 sezoane în serialul "Friends".

@joy.of.everything The first detective arrives at the scene where Matthew Perry has been pronounced dead at age 54 within his Pacific Palisades home #matthewperry #matthewperryrip# #friends# #breakingnews# #celebritynews# #joyofeverything ♬ original sound- Joy Of Everything

Colegii de platou din serialul "Friends", mesaje triste la despărțirea de Matthew Perry

Actriţa Maggie Wheeler, colega sa distribuţie din "Friends", care a interpretat-o pe iubita lui din acest serial, Janice, i-a adus starului decedat un tribut emoţionant prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram: "Ce pierdere uriaşă! Lumii întregi îi va fi dor de tine, Matthew Perry. Bucuria pe care ai adus-o unui număr atât de mare oameni în viaţa ta mult prea scurtă va trăi mai departe. Mă simt binecuvântată pentru fiecare moment creativ pe care l-am împărtăşit cu tine".

Morgan Fairchild, actriţa care a interpretat-o pe mama personajului Chandler Bing, s-a declarat la rândul ei devastată de vestea morţii starului american.

"Am inima frântă după moartea prematură a 'fiului' meu, Matthew Perry", a scris ea pe reţeaua de socializare X. "Moartea unui tânăr actor atât de talentat reprezintă un şoc. Transmit dragostea mea şi condoleanţe prietenilor şi familiei sale, în special tatălui său, John Bennett Perry, cu care am colaborat la serialele 'Flamingo Road' şi 'Falcon Crest'. Dumnezeu să te odihnească, Matthew Perry!".  

Actorul s-a luptat ani întregi cu dependența de droguri. În 2013, Perry a primit premiul Champion of Recovery din partea Casei Albe, pentru înfiinţarea Perry House, o casă înființată pentru sprijinul celor care se luptă cu dependența.
El a reușit să scape definitiv de dependență în 2021, după 15 vizite la clinici de dezintoxicare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si