Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Matthew Perry, actorul din serialul "Friends", a murit la doar 54 de ani. Ce s-a întâmplat?

Matthew Perry, actorul din serialul "Friends" a murit la doar 54 de ani. Potrivit primelor informații, actorul a fost găsit fără viață în jacuzzi, în locuința proprie, cauza probabilă a morții fiind un atac cardiac.

Sorin Negru,

Ultima postare a lui Matthew Perry, uluitoare 


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Colegii de platou din serialul "Friends", mesaje triste la despărțirea de Matthew Perry

Actriţa Maggie Wheeler, colega sa distribuţie din "Friends", care a interpretat-o pe iubita lui din acest serial, Janice, i-a adus starului decedat un tribut emoţionant prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram: "Ce pierdere uriaşă! Lumii întregi îi va fi dor de tine, Matthew Perry. Bucuria pe care ai adus-o unui număr atât de mare oameni în viaţa ta mult prea scurtă va trăi mai departe. Mă simt binecuvântată pentru fiecare moment creativ pe care l-am împărtăşit cu tine".

Morgan Fairchild, actriţa care a interpretat-o pe mama personajului Chandler Bing, s-a declarat la rândul ei devastată de vestea morţii starului american.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Am inima frântă după moartea prematură a 'fiului' meu, Matthew Perry", a scris ea pe reţeaua de socializare X. "Moartea unui tânăr actor atât de talentat reprezintă un şoc. Transmit dragostea mea şi condoleanţe prietenilor şi familiei sale, în special tatălui său, John Bennett Perry, cu care am colaborat la serialele 'Flamingo Road' şi 'Falcon Crest'.

Dumnezeu să te odihnească, Matthew Perry!".  

Actorul s-a luptat ani întregi cu dependența de droguri. În 2013, Perry a primit premiul Champion of Recovery din partea Casei Albe, pentru înfiinţarea Perry House, o casă înființată pentru sprijinul celor care se luptă cu dependența.
El a reușit să scape definitiv de dependență în 2021, după 15 vizite la clinici de dezintoxicare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI