Close sidebar
Close sidebar

Meciul câștigat la Roland Garros de către româncele Andreea Mitu și Patricia Țig, investigat de către justiția franceză

Meciul de dublu jucat în primul tur la Roland Garros de către Andreea Mitu/Patricia Țig și Madison Brengle (SUA)/ Iana Sizikova (Rusia), este investigat de către justiția franceză deoarece este suspectat că ar fi fost un meci trucat, confrom presei internaționale.

Andreea Bolocan,

Nereguli întâmpinate la Roland Garros [Sursa foto: Telekom Sport]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pe data de 1 octombrie a fost deschisă ancheta pentru "escrocherie în formă organizată" şi "corupţie sportivă activă şi pasivă" deoarece se suspectează faptul că un meci din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros ar fi fost trucat, potrivit parchetului din Paris.

Ce nereguli au fost întâmpinate în cadrul turneului de la Roland Garros

Conform ziarelor Die Welt și L'Equipe, meciul suspect din cadrul primului tur de la Roland Garros a fost meciul câștigat de către Andreea Mitu şi Patricia Țig în faţa perechii Madison Brengle/Iana Sizikova, cu 7-6 (10-8), 6-4. Suspiciunile au apărut odată cu cel de al cincilea ghem din setul secund, câștigat la zero de cele două românce, după două duble greșeli făcute la serviciu de către Sizikova, 25 de ani și locul 89 WTA la dublu.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Ziarul L'Equipe a mai scris că în mai multe țări s-au mizat sume mari pe câștigarea acestui ghem de către românce, la diferite case de pariuri din Paris.
Investigațiile au fost predate Serviciului central pentru curse și jocuri (SCCJ), a precizat parchetul.
Sursa: Digi24

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI