Close sidebar
Close sidebar

Meciuri și ponturi din UCL și EL 15-17 martie

Fotbalul spectacol din competițiile europene continuă marți, miercuri și joi, când sunt programate alte meciuri din Champions League și Europa League.

Mircea Pop,

Meciuri și ponturi din UCL și EL 15-17 martie


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Marți și miercuri vor avea loc ultimele confruntări din returul optimilor Champions League. Un punct de interes este meciul dintre Manchester United și Atletico Ma-drid, în care formația de pe Old Trafford pornește cu un ușor avantaj după remiza din tur. Tot marți va avea loc și confruntarea dintre Ajax Amsterdam și Benfica Li-sabona.

Miercuri, optimile Champions League continuă cu duelurile dintre Juventus și Vil-larreal, respectiv Lille și Chelsea. Un meci de nivelul Champions League va avea loc și joi, numai că se va disputa în optimile Europa League. Este vorba despre con-fruntarea dintre Bayer Leverkusen și Atalanta, în care spectacolul este garantat.

Iată în cele ce urmează prezentarea pe scurt a celor mai tari meciuri din această săptămână, cote pariuri Champions League și Europa League și trei ponturi selec-tate din oferta Unibet.

La acest operator, utilizatorii pot profita în continuare de campania cu premii în autoturisme BMW, în cadrul căreia fiecare pariu de minim 50 RON generează automat un tichet pentru tragerile la sorți săptămânale.

Manchester United- Atletico, un meci sub nota echilibrului

Confruntarea dintre Manchester United și Atletico Madrid se va disputa marți, de la ora 22:00. Se pleacă de la scorul 1-1, în condițiile în care în prima manșă United a reușit să egaleze pe final.

Citeste si: Liga Campionilor se reia cu un super derby între două foste campioane

Este dificil de anticipat cine se va califica în sferturile Champions League, însă gru-parea de pe Old Trafford este ușor avantajată de faptul că se joacă pe propriul te-ren. Totuși, pasionații de pariuri pot încerca o selecție pe golurile marcate. United e obișnuită să înscrie constant în Champions League, motiv pentru care a punctat de fiecare dată în ultimele 13 partide.

În schimb, Atletico a marcat în 4 din ultime-le 6 meciuri din Champions League.

Așadar, sunt șanse mari să vedem un meci cu goluri de ambele părți. Iar cei cred acest lucru, pot miza la o cotă de 1.97 pe faptul că Ambele Marchează.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Meciuri și ponturi din UCL și EL 15-17 martie

Ajax- Benfica se anunță un meci spectaculos

Marți, de la ora 22:00, va avea loc o altă confruntare din optimile Champions Lea-gue între două echipe obișnuite să facă spectacol. Acest lucru a putut fi văzut și în meciul tur, încheiat la egalitate, scor 2-2.

În ultimele cinci partide dintre Ajax și Benfica, de trei ori s-a întâmplat ca ambele să înscrie. Iar Ajax vine după cinci meciuri la rând în Champions League în care s-au înscris cel puțin trei goluri. De partea cealaltă, în patru din ultimele șase me-ciuri ale Benficăi din competiție s-au înscris cel puțin trei goluri.

Citeste si: Cazinourile au început lupta contra emisiilor de carbon

Utilizatorii pot încerca așadar un pariu din secțiunea Pariuri Combo de pe Unibet: ca Ambele Marchează și se vor înscrie peste 2.5 goluri la cota 1.80.

Meciuri și ponturi din UCL și EL 15-17 martie

Se repetă scenariul la Leverkusen- Atalanta?

Un meci de cel mai înalt nivel va avea loc și în Europa League. Joi, de la ora 19:45, returul optimilor din această competiție ne oferă un super duel între Bayer Lever-kusen și Atalanta. În tur, italienii s-au impus cu 3-2 la capătul unui meci foarte spectaculos și sunt speranțe mari pentru ca scenariul să se repete.

Leverkusen are gol marcat în șase din ultimele șapte meciuri din Europa League, iar singura dată când nu a reușit acest lucru în seria amintită a fost în partida cu Ferencvaros, când era deja calificată.

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citeste si: Un francez s-a îmbogățit peste noapte după ce a pariat 2 euro într-un casino. Cu ce sumă s-a întors bărbatul acasă?

În schimb, Atalanta are nu mai puțin de 20 de goluri marcate în ultimele 9 partide din cupele europene. Așadar, utilizatorii pot încercă selecția din secțiunea Pariuri Combo de la Unibet: Ambele Marchează și peste 2.5 goluri la cota 1.74.

Meciuri și ponturi din UCL și EL 15-17 martie

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI