Close sidebar
Close sidebar

Meda de la „Puterea dragostei”, în lacrimi. Ce s-a întâmplat în casa iubirii

Meda trece prin momente tot mai dificile în casa „Puterea dragostei”, iar în ultima ediție a emisiunii a izbucnit în lacrimi. Care este de fapt cauza supărării Medei?

Alina Raducu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Întrebată de moderatoarea emsiunii „Puterea dragostei” ce s-a întâmplat și care este cauza supărării ei, Meda a răspuns că dorește să urmărească „ mai din umbră” ceea ce se întâmplă în casă și că mai are nimic de obiectat. Imediat după ce a răspuns, iubita lui Nicos, a izbucnit în plâns și a cerut să iasă măcar două minute din platou pentru a se liniști. Nicos a intervenit imediat în discuție, cerând să meargă alături de iubita lui pentru afla ce este țîn neregulă.

Care este de fapt cauza supărării Medei?

Mai mult, Nicos afirmă că a observat starea de supărare a Medei, dar aceasta nu i-a dezvăluit tot adevărul, spunându-i doar că vrea să se liniștească și că nu ar mai

vrea să intre în nicio discuție cu alți concurenți din casa „Puterea dragostei”.

Meda este surpinsă în momentul în care părăsește platoul, aceasta alege să se liniștească și în același timp să-și verse lacrmile departe de ochii celorlalți concurenți care o vor judeca. Meda a ales să-si verse amarul în spatele camerelor de luat vederi, astfel aceasta încercă totodată să dezvăluie adevăratul motiv pentru care este supărată: „Parcă am spus că o să stau în umbră și nu o sa fac nimic și nu o să reacționez ți nu o să vorbesc...și

tot ceea ce am spus prin tăcerea mea, prin observația mea..pur și simplu mi s-a confirmat și ceea ce am spus eu e adevărat! Asta m-a afectat emoțional”.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Nicos de la „Puterea dragostei”, implicat într-un mare scandal! „Eu i-am atras atenția”

Meda, în lacrimi din cauza disputelor din casa iubirii

„Îmi pare rău că nimeni nu vede că ceea ce spun e adevărat..nimeni, sau văd dar nu vor să recunoască!”, a mai spus concurenta, în lacrimi.

În continuare, Nicos și George poartă o discuție aprinsă. George îi aduce mai multe acuzații lui Nicos și face referire la comportamentul acestuia față de Meda.

Se pare că Nicos și Meda trec printr-o perioadă foarte dificilă, asta și din cauza disputelor nenumărate din casa iubirii și a intervențiilor celorlalți concurenți care nu vor să-i vadă fericiți împreună.

Citeste si: O nouă despărțire la „Puterea dragostei”! Nimeni nu se aștepta la asta

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI