Ceremoniile de înmânare a medaliilor sunt punctul culminant al oricărui eveniment sportiv, concurenții așteaptând cu nerăbdare șansa de a primi recunoașterea binemeritată.

Citește și: Un sportiv de 26 de ani a fost găsit mort după ce a căzut de la balcon

Cu toate acestea, o astfel de ceremonie a luat o întorsătură neașteptată, lăsându-i fără cuvinte pe cei prezenți, potrivit News18.

Scenele halucinante au avut loc la o competiție de patinaj din Franța. Unul dintre oficiali s-a pierdut cu firea și a acordat medalia de sportivei care a terminat pe locul trei.

Imagini virale cu premierea greșită

Într-un videoclip care a devenit viral, trei tinere sportive sunt văzute stând pe un podium, așteptând să-și primească medaliile de la un oficial.

Bărbatul îi oferă medalia de aur femeii care și-a aplecat capul, dar care nu era sportiva de pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: Bătaie în timpul orei de sport într-o școală din Gorj. Polițiștii au deschis o anchetă

Oficialul o felicită și o sărută de mai multe ori și apoi se retrage. Celelalte două patinatoare par intrigate de situație.

Mai târziu, când bărbatul iese din cadru pentru a colecta celelalte medalii, sportiva își dă seama că a fost onorată cu medalia greșită.

Cum a reacționat sportiva de pe locul trei

După ce și-au dat seama de gafa monumentală, femeile, aflate pe podium, remediază rapid greșeala.

În ciuda situației ridicole în care a fost pusă, tânăra  de pe locul trei face o demonstrație remarcabilă de sportivitate alegând să transfere rapid medalia către cea care a meritat cu adevărat medalia de aur.

Mai mult, tânăra patinatoare se apleacă în fața campioanei, așa cum trebuia să o facă oficialii care au încurcat borcanele.

Videoclipul a avut peste 300 de mii de vizualizări în mai puțin de 24 de ore, iar cele mai multe comentarii subliniază latura comică a situației.

Cele trei sportive au tratat cu relaxare și bucurie momentul. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si