Close sidebar
Close sidebar

VIRAL. Medalia de aur a fost primită de sportiva de pe locul 3. Uluitor cum a reacționat când a înțeles greșeala

Un videoclip a devenit rapid viral pe rețelele de socializare, după ce o sportivă care a terminat pe locul 3 primește medalia de aur. Este foarte interesant cum a reacționat patinatoarea când a înțeles eroarea comisă de oficiali.

Sorin Negru,

Scene hilare pe podium

[Sursa foto: News18]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ceremoniile de înmânare a medaliilor sunt punctul culminant al oricărui eveniment sportiv, concurenții așteaptând cu nerăbdare șansa de a primi recunoașterea binemeritată.

Citește și: Un sportiv de 26 de ani a fost găsit mort după ce a căzut de la balcon

Cu toate acestea, o astfel de ceremonie a luat o întorsătură neașteptată, lăsându-i fără cuvinte pe cei prezenți, potrivit News18.

Scenele halucinante au avut loc la o competiție de patinaj din Franța. Unul dintre oficiali s-a pierdut cu firea și a acordat medalia de sportivei care a terminat pe locul trei.

Imagini virale cu premierea greșită

Într-un videoclip care a devenit viral, trei tinere sportive sunt văzute stând pe un podium, așteptând să-și primească medaliile de la un oficial.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Bărbatul îi oferă medalia de aur femeii care și-a aplecat capul, dar care nu era sportiva de pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Citește și: Bătaie în timpul orei de sport într-o școală din Gorj. Polițiștii au deschis o anchetă

Oficialul o felicită și o sărută de mai multe ori și apoi se retrage. Celelalte două patinatoare par intrigate de situație.

Mai târziu, când bărbatul iese din cadru pentru a colecta celelalte medalii, sportiva își dă seama că a fost onorată cu medalia greșită.

Videoclipul a avut peste 300 de mii de vizualizări în mai puțin de 24 de ore, iar cele mai multe comentarii subliniază latura comică a situației.

Cele trei sportive au tratat cu relaxare și bucurie momentul. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI