Close sidebar
Close sidebar

Medalia olimpica de la Rio a salvat viata unui copil

Sportivul polonez Piotr Malachowski, care a cucerit argintul la aruncarea discului la Rio 2016 a facut un gest impresionant pentru un baietel bolnav. El si-a scos medalia la licitatie pentru a-l ajuta pe Olek Szymansky care sufera de o forma rara de cancer la ochi - retinoblastom.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Olek Szymansky in varsta de 3 ani avea nevoie de 126.000 de dolari pentru o operatie care ar putea sa ii salveze viata.
Sportivul polonez a vrut sa il ajute pe baietel si si-a scos la vanzare medalia de argint pe care a castigat-o in urma cu putin timp la Jocurile Olimpice de la Rio. Medalia acestuia a fost scoasa la licitatie si a fost cumparata de milionarii polonezi Dominika si Sebastian Kulczyk, iar micutul Oleg are acum banii necesari pentru operatie.
"Daca ma ajutati, argintul meu poate sa valoreze mai mult decat aurul" a declarat Piotr Malachowski.

Olek Szymansky in varsta de 3 ani avea nevoie de 126.000 de dolari pentru o operatie care ar putea sa ii salveze viata, dupa ce a fost diagnosticat cu retinoblastom, o forma de cancer la ochi. Sportivul polonez a vrut sa il ajute pe baietel si si-a scos la vanzare medalia de argint pe care a castigat-o in urma cu putin timp la Jocurile Olimpice de la Rio.

"Daca ma ajutati, argintul meu poate sa valoreze mai mult decat aurul" a declarat Piotr Malachowski cand a anuntat ca scoate la vanzare medalia. Medalia acestuia a fost scoasa la licitatie si a fost cumparata de milionarii polonezi Dominika si Sebastian Kulczyk, iar micutul Oleg are acum banii necesari pentru operatie.

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI