Șefa Secției Cardiologie din cadrul Spitalului Județean Sibiu, Gabriela Eminovici, se află într-o stare foarte gravă, deoarece este infectată cu coronavirus. Aceasta a primit aprobarea să fie transferată la un spital din Germania, unde urmează să i se facă toate procedurile posibile pentru a-i salva viața.

Medicul Gabriela Eminovici a fost internată în data de 20 aprilie, fiind infectată cu coronavirus. Câteva zile mai târziu, starea ei de sănătate s-a agravat și a fost transferată în modularul ATI COVID din cadrul Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă Sibiu.

Citeste si: Valeriu Gheorghiță a vorbit despre tulpina indiană Sars-Cov-2. Cât de periculoasă este mutația și unde face ravagii

Transportul medicului în Germania costă 40.000 de euro

Familia medicului a găsit un spital din Germania unde speră că aceasta ar putea primi o șansă la viață. Transferul a fost deja aprobat, însă transportul cu o aeronavă specială costă 40.000 de euro, astfel încât familia a făcut apel pe o rețea socială pentru a strânge fondurile într-un timp cât mai scurt.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit unor surse, medicul sibian ar fi fost deja transferat la Oradea, de unde decolează aeronavele spre Germania. Din păcate însă, pentru că familia nu a găsit o aeronavă disponibilă, pentru moment, medicul român a pierdut locul din secția ATI a spitalului din Germani a. Va rămâne însă la Oradea până când se va elibera un loc și în același timp va fi o aeronavă disponibilă.

Familia a pierdut aeronava care trebuia să o transporte[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Virusul mutant din India, confirmat în România

Familia așteaptă cu sufletul la gură să fie posibil transferul 

„Dragi prieteni şi oameni minunaţi care aţi contribuit la strângerea de fonduri pentru transportul în Germania al doamnei doctor Gabriela Eminovici, dorim să vă mulţumim pentru o mobilizare cum doar comunitatea aceasta o poate face în situaţii de criză, cum ne-a fost dat să vedem de multe ori. Familia doreşte să vă anunţe că toată suma necesară pentru transport a fost strânsă. Momentan, aşteptăm veşti de la spitalul din Oradea, unde a fost transferată, pentru a putea pleca de acolo cu o aeronavă medicală. Aşteptăm stabilizarea doamnei doctor şi sperăm să putem reveni cu veşti pozitive. Momentan, gândurile de bine şi implicarea dumneavoastră sperăm să o treacă şi de următorul pas, critic. Vă mulţumim încă o dată şi revenim”, a postat pe pagina sa de Facebook, Adina Valeria Emonovici.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si