In articol:
- Bolile si afectiunile ficatului
- Cum poti sa tratezi sau sa previi hepatita, ficatul gras(steatoza hepatica) sau chiar ciroza?
- Cum functioneaza?
- Cand este potrivita administrarea de HepaStopForte?
Ficatul este unul dintre cele mai mari organe din corp, avand multe funcții metabolice importante.
Bolile si afectiunile ficatului
Asadar, mancarea, bautura pe care o consumam si stilul de viata pe care il practicam ne protejeaza sau dimpotriva, ne “distrug” ficatul. Infectiile, lipsa igienei, alcoolul, tutunul sau substantele toxice ne pot afecta, in egala masura acest organ.
Cum poti sa tratezi sau sa previi hepatita, ficatul gras(steatoza hepatica) sau chiar ciroza?
Descopera produsul naturist HepaStopForte de la Romherba
Cum functioneaza?
HepaStopForte asigura ficatului un aport de subtanțe active naturale; ficatul reuseste astfel sa inhibe toxinele sau virușii hepatici în mod natural și sa se regenereze mai repede și mai bine, reînoind celulele bolnave cu celule sănătoase.
Cand este potrivita administrarea de HepaStopForte?
hepatita A, hepatita B, hepatita C
steatoză hepatică.
icter, reflux gastroesofagian, reflux biliar, bilă (fiere) lenesă, dureri abdominale și balonări, digestie lentă, mâncărime excesivă a pielii (psoriazis), urină cu aspect închis la culoare, oboseală cronică, lipsa poftei de mâncare ori senzație de greață și văsături, obezitate, gust amar, somnolență, colesterol în exces, ficat mărit.
ciroza cu ascita, cu lichid si varice esofagiene.
dureri sau disconfort la nivelul ficatului.
Citeste si: Daciana Sârbu, prima reacție după ce s-a aflat că a divorțat de Victor Ponta: „Mintea mea e...”- wowbiz.ro
Din inima naturii, direct in mana ta- 6 ingrediente pentru sanatatea continua a ficatului
HepaStopForte este dezvoltat cu o serie de componente sustinute de medicina traditionala si dovedite ca eficienta, in numeroase afectiuni:
1.Tumera Diffusa Wild
Sporeste secrețiile de hormoni masculini și feminini; poate inlatura oboseala și depresia pricinuite de hepatită sau afectiuni ale ficatului. Folosita de generatii si pentru probleme de digestie, infecții urinare, diabet, migrene, menopauza ori impotență.
2.Hypericum Perforatum T
Sunătoarea, binecunoscuta si in tara noastra- cu rol antiseptic, hipotensiv, ajutand ficatul. Cum face aceste lucruri? Limiteaza degenerarea celulei hepatice!
3.Arctium Lappa
Brusturele, apreciat pretutindeni pentru rolul sau in curățarea sângelui. Poate preveni apariția și evoluția tumorilor canceroase ori a tromboflebitei; diuretic si protector al organismului impotriva radiatilor.
4.Phisalis Spp
Cătina incașă, plina de vitamine cu rol antiinflamator, antioxidant și antiviral si minerale precum calciu, fier, fosfor. Intareste sistemul imunitar, previle bolile degenerative la persoanele în vârstă, cancerul, leucemia, reumatismul, astmul, malaria, hepatita, dermatita, litiaza renală și guta.
5.Prunella Vulgaris
Busuiocul sălbatic- apreciat pentru ca reduce viremia în cazul hepatitelor agresive; studiat si pentru efectele sale în herpesul infecțios, cancerul gastric, insomnie, diabet, gingivita cronică.
6.Astragalus membranaceus
Astragalusul sprijina funcției renale, eliminând lichidul în cazul cirozelor cu ascită.