Informatii socante ies la iveala dupa crima din Lupeni, judetul Hunedoara. Barbatul ucis de propria lui mama nu a murit pe loc.

“Moartea violenta care s-a datorat hemoragiei interne prin plagi penetrante toraco -abdominale cu lezare pulmonara si hepatica.

Are doua plagi. Una i-a intrat prin plaman si alta prin plaman si prin ficat. Nu a murit chiar pe loc, pentru ca pana s-a exsanguinat, pana a facut hemoragia interna… Nu e chiar pe loc. Hemoragie interna prin plagi intepate penetrante.”, a declarat medicul Dan Marculescu, seful Serviciului de Medicina Legala Deva.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Femeia de 58 de ani s-a certat cu fiul ei, pentru ca acesta i-a cerut bani.

Ea a inceput sa-i reproseze ca nu munceste si nu si-a facut un rost in viata, moment in care el a devenit violent. Situatia a degenerat, iar femeia l-a injunghiat cu un cutit din bucatarie. Dupa fapta sa, ea a plecat la munca, la Spitalul Municipal unde este infirmiera.

Sotul sau dormea si nu a auzit nimic. Abia cand s-a intors acasa, femeia si-a recunoscut fapta. Ea a fost retinuta, insa va fi cercetata in libertate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si