Close sidebar
Close sidebar

Medicii, anunt de ultim moment despre crima din Lupeni, judetul Hunedoara. Ce s-a constatat la autopsie

In urma necorpsiei, medicii au constatat ca barbatul de 35 de ani ucis de propria mama nu a murit pe loc.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Informatii socante ies la iveala dupa crima din Lupeni, judetul Hunedoara. Barbatul ucis de propria lui mama nu a murit pe loc.

“Moartea violenta care s-a datorat hemoragiei interne prin plagi penetrante toraco -abdominale cu lezare pulmonara si hepatica. Are doua plagi. Una i-a intrat prin plaman si alta prin plaman si prin ficat. Nu a murit chiar pe loc, pentru ca pana s-a exsanguinat, pana a facut hemoragia interna… Nu e chiar pe loc. Hemoragie interna prin plagi intepate penetrante.”, a declarat medicul Dan Marculescu, seful Serviciului de Medicina Legala Deva.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Femeia de 58 de ani s-a certat cu fiul ei, pentru ca acesta i-a cerut bani. Ea a inceput sa-i reproseze ca nu munceste si nu si-a facut un rost in viata, moment in care el a devenit violent. Situatia a degenerat, iar femeia l-a injunghiat cu un cutit din bucatarie. Dupa fapta sa, ea a plecat la munca, la Spitalul Municipal unde este infirmiera.

Sotul sau dormea si nu a auzit nimic. Abia cand s-a intors acasa, femeia si-a recunoscut fapta. Ea a fost retinuta, insa va fi cercetata in libertate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI