Close sidebar
Close sidebar

Medicii legisti au incheiat autopsia! Din ce cauza a murit Stela Popescu

Medicii legisti au incheiat autopsia in cazul morţii Stelei Popescu si au ajuns la concluzia ca actriţa a murit in urma unui atac cerebral vascular. Totodata, specialistii au concluzionat ca nu exista semne de leziuni externe pe trupul actriţei, . Actrita decedase cu aproximativ 12 ore inainte de a fi gasita.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Stela Popescu a fost gasita moarta, joi, in locuinta sa din Bucureşti. Cea care a gasit-o a fost chiar fiica ei, care a şi sunat la numar de urgenta 112. Medicii SMURD nu au mai avut ce sa-i faca, actrita fiind decedata.

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu va fi depus, vineri, de la ora 11.00, la Teatrul „Constantin Tanase“, unde va ramane pana sambata, cand va fi dus la Manastirea Cernica.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

Duminica va avea loc inmormantarea marii actrite la Manastirea Cernica.

Actrita va fi ingropata langa sotul ei, Mihai Maximilian, care a murit in decembrie 1998. „A fost dorinta ei sa fie inmormantata langa sotul ei, Puiu Maximilian, cum i se zicea acestuia in breasla.

Sursa: stiripesurse.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI