În urmă cu o zi, o șicanare în trafic avea loc în drum spre Spitalul Fundeni. Altercația din trafic a escaladat până când unul dintre bărbații implicați, medic, l-ar fi amenințat pe celălalt cu un pistol.

Cum s-ar fi petrecut, de fapt, șicanarea care a escaladat până la amenințări. Primele declarații ale celor doi bărbați implicați.

Șicanare în trafic. Un medic a amenințat cu un pistol un șofer de ridesharing

În șicanarea care a escaladat rapid până la amenințări cu arma au fost implicați un șofer de ridesharing și un medic.

Se pare că incidentul nefericit ar fi pornit după ce șoferul de ridesharing ar fi schimbat banda de circulație. 

Citește și: "Se juca pe plajă, așa obraznic" Primele declarații ale femeii acuzate că a mușcat un copil, la Năvodari. Se apără și îi acuză pe părinții minorului. "Nu sunt nebună"

Foto simbol- trafic

[Sursa foto: istockphotos]

Potrivit mărturiei șoferului, acesta ar fi semnalizat înainte de a efectua manevra. Cu toate acestea, medicul ar fi început să îl claxoneze. În momentul în care l-ar fi întrebat de ce îl claxonează, medicul ar coborât din mașină cu un pistol air-soft. Șoferul de ridesharing s-ar fi speriat, iar când a încercat să plece, a lovit mașina.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Am vrut să mă bag pe banda din dreapta, maximum 15 cm, nici mai mult nici mai puțin. Omul a văzut că am vrut să mă bag, ținând cont de faptul că am dat semnal, am permis de 16 ani, a parcat mașina lângă mine și m-a înjurat, eu fiind cu clientul în mașină, nu am putut să îi întorc că replica.

Am lăsat clientul aproape de poarta spitalului Fundeni, el tot în spatele meu și mă claxona.

Tot el. Am pus mașina pe avarii ca să coboare clientul, iar el a dat să intre în curtea spitalului. Atunci am deschis și eu geamul și l-a întrebat: Nenicule, de ce mă înjuri? În momentul în care l-am înjurat și eu, s-a dat jos, a venit cu pistolul spre mine, iar eu în momentul ăla m-am panicat, am dat să plec de pe loc și am lovit mașina”, a povestit șoferul de ridesharing potrivit aceleiași surse.

Medicul, în schimb, a declarat că șoferul de ridesharing nu a semnalizat înainte de a schimba banda de circulație. De asemenea, acesta a mărturisit că celălalt șofer ar fi efectuat și alte șicanări, moment în care s-a simțit amenințat și a ridicat pistolul.

Medicul a mărturisit că regretă gestul făcut.

Citește și: Rusia avertizează: "Prezența militară a NATO la granițele noastre nu va rămâne fără răspuns"

Foto simbol- persoană cu armă în mână

[Sursa foto: istockphotos]

”Regret profund escaladarea conflictului din trafic în care am fost implicat în această dimineață, în drum spre locul de muncă. Am considerat că șoferul reclamant mi-a pus viața în pericol prin comportamentul său imprudent, schimbând banda de circulație fără semnalizare și efectuând alte șicane în trafic.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

M-am simțit amenințat și, într-un moment de panică, am ridicat pistolul airsoft, fără a-l îndrepta spre șofer, cu intenția de a preveni alte incidente, nicidecum de a face rău.

Deși nimic nu justifică gestul meu, pe care îl regret enorm, acest eveniment a venit și pe fondul unui surmenaj”, ar fi scris medicul pe o rețea socială.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si