Ultimele clipe din viața lui Cornel Petreanu pot furniza anchetatorilor informații cruciale care să ajute la clarificarea cazului accidentului în care a decedat chirurgul. De asemenea, un element de interes major va consta în expertiza tehnică a vehiculului său.

Citește și: Două eleve s-au luat la bătaie pe holurile unei școli din județul Olt. Motivul, un băiat. Nu sunt la primul incident de acest fel

Conform înregistrărilor captate de camerele de supraveghere, este evident că bărbatul nu a încercat să aplice frâna. La momentul coliziunii, traficul pe Drumul Național 1 era ușor, cu șoseaua uscată, și nu existau alți șoferi implicați în eveniment. Concluziile autopsiei vor ajuta la determinarea dacă medicul era sau nu conștient în momentul impactului.

Care sunt cauzele accidentului în care a murit medicul de la Marius Nasta

Un incident de acest fel poate fi rezultatul a două posibile cauze majore: o defecțiune tehnică la nivelul vehiculului sau o eroare comisă de șofer, conform specialiștilor în domeniul auto. De-a lungul ultimei perioade, chirurgul părea să fie abătut, dat fiind că era sub investigație de către procurorii anticorupție, care îl suspectau de luare de mită din partea pacienților. Acest lucru aduce în discuție o altă variantă pe care cercetătorii o iau în considerare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Noi detalii în cazul lui Vlad Pascu! Mama acestuia scapă de arest. Miruna a fost plasată sub control judiciar

Când cei care cred că nu vor ajunge vreodată în faţa justiţiei ajung acolo, fie fug din ţară, fie se predau, fie se sinucid. Şi aici, dacă nu avem problema medicală, avem de a face cu un suicid asumat şi unde orice altă frână interioară a fost anulată prin modalitatea prin care a ales să îşi curme viaţa”,  a declarat pentru observatornews.ro, expertul criminalist Dan Antonescu.

„În primul rând, maşina avea o viteză destul de mare. Conducătorul auto nu a avut nicio reacţie şi specialiştii spun că în acest accident a fost eroarea umană. Nu se vede niciun fel de încetinire. Poţi să ai o clipă de neatenţie, dar nu prea se vede din imagini că ar fi neatenţie. Acolo intrarea este dirijată, să spunem aşa”,  a precizat conform aceleiași surse Aurel Moraru, specialist in domeniul rutier.

Ipoteza sinuciderii i-a lăsat fără cuvinte pe colegii de breaslă ai lui Cornel Petreanu

Astăzi, la Institutul Marius Nasta din București, numeroși medici au participat la o ceremonie de comemorare în onoarea chirurgului.

„Este foarte posibil ca evenimentele din ultima vreme să fi pus o presiune enormă asupra lui. Nu ştiu să vă spun dacă fondul lui să fie atât de fragil încât să îl fi afectat atât de tare”, a

declarat Irina Strâmbu, medic la institutul Marius Nasta.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Cariera lui Cornel Petreanu, recunoscut ca un expert în chirurgia toracică, a avut o cotitură surprinzătoare în luna trecută când a fost implicat într-un caz investigat de procurorii DNA.

Chirurgul decedat în accidentul cu suspiciuni de ieri făcea parte dintr-un grup format din șapte medici de la Institutul Marius Nasta, toți aflați sub anchetă pentru presupuse acte de corupție.

Citește și: VIDEO- Fetiță leșinată la grădiniță, ignorată de educatoare. Familia cere explicații, dar nimeni nu le răspunde. Tată fetiței: "I-au pus diagnostic de insuficiență respiratorie pe fondul unei pneumonii virale"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si