Interlopul se apară și susține că medicul l-a înjurat și s-a comportat urât cu iubita lui, iar acest lucru l-a făcut să-și iasă din fire. Între timp, medicul s-a decis să șteargă imaginile de pe net și să posteze un mesaj.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Ţara asta se transformă încet-încet într-un pustiu intelectual, într-o hazna în care numărul analfabeţilor, agramaţilor, golanilor, curvelor, traficanţilor de droguri şi carne vie, tâlharilor şi hoţilor cu sau fără gulere albe, a sfertodocţilor şi a pegrei nu numai că nu scade ci creşte în proporţie geometrică! Am decis să închid postarea clipului agresiunii a cărei victima am fost.

Citeste si: Războinicii sunt revoltați de cuvintele lui Cosmin Marin, după ce a fost eliminat de la Exatlon

Vă rog să mă credeţi că m-am îngrozit de comentariile primite. Din peste 2.000 de comentarii cel puţin 2/3 conţin acuzaţii la adresa medicilor! Ar fi fost şi pentru voi interesant să vedeţi cum suntem priviţi şi ce ni se doreşte – puşcărie, mutilare, moarte.(...) Am realizat prăpastia care se cască între slujitorii unei profesii şi restul populaţiei – o populaţie îndobitocită, manipulată de politicieni şi de mass-media incultă, dornică de senzaţii tari şi sânge (şi ce poate fi mai atractiv pentru vulgul decerebrat decât sângele de medic?).

Această stare de lucruri realizată în 30 ani nu se poate remedia decât în alte zeci de ani şi doar de către o societate dispusă să facă nişte eforturi supraomeneşti pentru a recâştiga respectul, nu numai al doctorilor ci şi a altor minţi luminate.", a scris medicul din Galați, pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si