„Foarte probabil vor fi folosite în centre drive, centre mobile și pot să fie alocate și către medicii de familie”, a declarat medicul Gheorghiță.

Valeriu Gheorghiță a transmis când va ajunge vaccinul Johnson & Johnson în centrele de vaccinare anti-COVID-19

Acesta a mai spus că vaccinul produs de Johnson & Johnson a fost evaluat, în urmă cu o zi, de farmaco-vigilență de la EMA, astfel specialiștii au transmis că beneficiile depășesc riscurile unor eventuale reacții adverse.

„Vaccinul Johnson & Johnson a fost supus în cursul zilei de ieri unei evaluări de farmaco-vigilență de la EMA, s-a transmis că beneficiile depășesc riscurile, există acest semnal de siguranță, așa cum se întâmplă la AstraZeneca. E importantă informarea oamenilor”, a precizat Valeriu Gheorghiță.

Medicul Gheorghiță anunță când va fi disponibil vaccinul Johnson & Johnson în centrele de vaccinare
Medicul Gheorghiță anunță când va fi disponibil vaccinul Johnson & Johnson în centrele de vaccinare[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Anunț important: ”Nu vor fi restricţii suplimentare în noaptea de Înviere, dimpotrivă vor fi mai puţine restricţii”

Medicul a ținut să precizeze și faptul că vaccinul Johnson & Johnson va ajunge cu siguranță de săptămâna viitoare în centrele de vaccinare anti-COVID, specificând că procesul vaccinării va fi mult mai ușor, deoarece va fi nevoie doar de o doză de vaccin.

„Așteptăm comunicat de la Johnson & Johnson în ce privește următoarele livrări de doze, tocmai pentru a avea o predictibilitate și pentru a vedea cum le folosim, dar categoric de săptămâna viitoare ele vor fi puse în centre. Foarte probabil vor fi folosite în centre drive, centre mobile și pot să fie alocate și către medicii de familie. Va fi mult mai ușurat procesul de vaccinare, pentru că va fi o singură doză”,

a mai adăugat Valeriu Gheorghiță.

Citeste si: Cine este Ioana Mihăilă, propunerea USR-PLUS de ministru al Sănătății. „Prioritatea mea va fi rezolvarea crizei sanitare"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si