Close sidebar
Close sidebar

Meghan Markle, gafă de proporţii. A fost pozată cu lenjeria intimă la vedere

Meghan Markle a purtat o fustă bleumarin care i-a lăsat lenjeria intimă la vedere.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Meghan Markle şi prinţul Harry au avut parte de primul lor turneu oficial, împreună, în calitate de soţ şi soţie. Ducesa de Sussex a fost analizată în toată această perioadă, iar ţinutele ei au stârnit de fiecare dată ropote de aplauze.

Ghinionul n-a ocolit-o însă pe fosta actriţă, iar în ultima zi a turneului a făcut o alegere vestimentară neinspirată. Meghan Markle a purtat o fustă bleumarin care i-a lăsat lenjeria intimă la vedere. Lumina puternică a atras atenţia asupra acestui "detaliu" pe care ar fi trebuit să-l ascundă.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Două gafe vestimentare, una după alta

În timpul vizitei oficiale din Regatul Tonga, ducesa de Sussex a apărut în public purtând o rochie roşie care avea eticheta prinsă de tiv.

Cine este Meghan Markle 

Meghan Markle a devenit cunoscută ca actriţă, după ce a jucat în serialul "Suits". Prin căsătoria cu prinţul Harry a devenit ducesa de Sussex.

Cei doi se pregătesc să devină părinţi în primăvara anului viitor.

sursa foto: instagram 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI