Kanal D își surprinde de fiecare dată telespectatorii cu seriale impresionante și actuale. La fel se întâmplă și acum, odată cu noua producție „Melek”, un serial turcesc care captivează și impresionează în egală măsură. Serialul ne poartă într-o călătorie fascinantă în lumea tradițiilor și obiceiurilor turcești, împletite cu întâmplări dramatice și schimbări bruște de situație.

Citește și: În această seară, de la ora 22:00, în “Familia Borgia”, Giulia, răzbunare cruntă la adresa Papei

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În primul episod, facem cunoștință cu personajele și cu stilul lor de viață. O întâlnim pe Melek, eroina producției, o mamă tânără, cu 3 copii, ce locuiește în Berlin. Viața ei se dă peste cap odată ce află că este bolnavă și se vede obligată să ia niște decizii radicale.

Cine va interpreta personajul principal din serialul „Melek”

Personajul principal este interepretat de o tânără și talentată actriță: Nehir Erdogan. Interpretarea acesteia este atât de autentică, încât telespectatorii vor trăi cu sufletul la gură momentele prin care trece și stările care o încearcă.

Povestea impresionantă a lui Melek, personaj care dă și numele serialului, a debutat în această seară, la ora 20:00, la Kanal D. Producția va putea fi urmărită săptămânal, de luni până miercuri, de la aceeași oră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si