Fiind avertizată de către Kenan, că va da totul în vileag în ceea ce privește ilegalitățile săvârșite de către cei doi soți, Funda încearcă să întoarcă totul în favoarea sa și dezvăluie detalii interesante soțului său, care îl vizează pe prietenul acestuia.

Melek, supusă din nou unor teribile încercări

Melek, supusă din nou unor teribile încercări

Halil este pus într-o situație extrem de grea atunci când Bașak, prietena lui Melek, îi cere bărbatului să îi dezvăluie adevărul femeii pe care o iubește.

Cu inima sfâșiată de durere, Halil promite să îi fie alături, indiferent de situație, lui Melek, și chiar decide să facă un pas decisiv, în ceea ce o privește pe femeia iubită. Întâmplarea face ca Melek să afle că boala s-a agravat și decide să își petrecă timpul rămas, în totalitate, împreună cu familia sa.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Ce gust are apa veche de miliarde de ani? Oamenii de știință au răspunsul: „Are consistența unui sirop de arțar”

Melek, supusă din nou unor teribile încercări

Melek, supusă din nou unor teribile încercări

Ce se va întâmplă atunci când Seyit Ali află că fiica lui este pe moarte, și ce decizie va lua acesta, aflați în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Melek”, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si