Cei trei fii ai manelistului au mers la mormântul tatălui lor și au scos o melodie pe care o cântă doar Florin Cercel. Melodia de jale este intitulată „Cel mai mare necaz!”.

Citeste si: După Petrică Cercel un alt artist a pierit. Este doliu printre lăutari

Mormântul artistului este unul măreț, din marmură, de culoare alb.

Cei trei bărbați au mers cu lumânări și și-au strigat durerea la capătul tatălui lor. „M-aș pune să dorm, aici lângă tine. Oricum acasă nu mai există pentru mine. Doar aici îmi găsesc puțină liniște, aici îmi e focul, aici îmi e valoarea. M-aș pune să dorm aici lângă tine, aici lângă tine. Of, ce dor, ce chin, ce jale! Simt că ușor cad jos din picioare. Cel mai mare necaz posibil care poate să-l trăiască un copil.”, sunt doar câteva din versurile piesei lansate de copiii lui Petrică Cercel.

Câți copii avea, de fapt, Petrică Cercel?! Cine este Amy Cercel

Amy Cercel este fiul mai puțin cunoscut al lui Petrică Cercel. Manelistul a lăsat multă durere în sufletele copiilor săi când a părăsit această lume. Află câți băieți avea lăutarul, de fapt.

Citeste si: Celebrul cântăreț Florin Salam, în stare gravă la spital! Dan Bursuc: „Nu e bine deloc!”

Petrică Cercel a murit și a lăsat multă durere în urma sa. Prietenii și familia lui sunt în stare de șoc. Nimeni nu se aștepta ca bărbatul să piardă lupta cu viața.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

melodie familia cercel mare necaz

Mormântul lui Petrică Cercel.

[Sursa foto: Captură Video]

Pe lângă iubirea față de muzică, Petrică și-a iubit familia enorm. Cercel are trei băieți. Doi dintre ei sunt deja în atenția publicului, însă unul dintre ei a preferat să stea departe de camerele de luat vederi și să-și vadă de familie.

melodie familia cercel mare necaz

Mormântul lui Petrică Cercel.

[Sursa foto: Captură Video]

Petrică Cercel și-a dedicat toți anii săi familiei și muzicii. El a devenit bunic a cinci nepoți. Petrică avea trei băieți mari: Ionuț, Florin și Amy. Doi dintre fiii săi i-au călcat pe urme. Amy, însă a dorit să se dedice vieții de familie, să le fie alături părinților și să îi facă mândri prin alte metode.

Citeste si: Petrică Cercel a murit! Doliu în industria muzicală

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Petrică Cercel își iubea și nevasta nespus de mult. El nu s-a ferit niciodată să își declare sentimentele pentru Ana în public, de fiecare dată când a avut ocazia.

„Îmi iubesc nevasta și o respect, nu vreau să o fac să își facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Amy”, a mai adăugat artistul.

Petrică Cercel a fost condus pe ultimul drum de către familie, prieteni, dar și fani. Artistul a fost răpus de virusul COVID-19.

Citeste si: Petrică Cercel și-ar fi sărbătorit astăzi ziua de naștere! Fiul regretatului artist a transmis un mesaj trist pe rețelele de socializare: „Ești totul pentru mine”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si