Close sidebar
Close sidebar

Membrii CEx au dat un vot de incredere pentru Liviu Dragnea. Majoritatea a votat pentru sustinerea presedintelui PSD

Membrii Comitetului Executiv al PSD au dat un vot de incredere pentru Liviu Dragnea, iar majoritatea a votat pentru sustinerea presedintelui PSD, au declarat pentru News.ro surse din partid.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sedinta CEx s-a incheiat cu votul referitor la Dragnea. Sedinta a durat dupa mai mult de noua ore.

In jurul orei 18, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a iesit pentru câteva minute din sedinta CEx si le-a spus jurnalistilor ca sigur se va da un vot pana la finalul sedintei Comitetului Executiv National, fara sa precizeze insa daca este vorba despre un vot de incredere pentru el.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Trebuie sa fie un vot pana la final", a declarat Dragnea.

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit vineri de la ora 13.00, pentru a transa disputele aparute in partid ca urmare a scrisorii in care era ceruta demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului si din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Scrisoarea care ii are printre semnatari pe Gabriela Firea, Adrian tutuianu si Paul Stanescu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI