O mamă ucraineană a elevului de 10 ani care a supraviețuit jocului sinucigaș "Balena Albastră" și-a împărtășit îngrijorarea că agresorii „îi vor vâna din nou fiul până când îl vor ucide”.

Citește și: Ipoteză șocantă. Băiatul de 13 ani care s-a sinucis într-un grajd, posibilă victimă a jocului "Balena albastră"

Olga Tkachenko și fiul ei, Mykyta Kovalchuk, în vârstă de 10 ani, au participat recent la talk-show și i-au avertizat pe alții să nu se lase atrași de hărțuitorii online care îi conduc pe copii și adolescenți la sinucidere.

„Vreau să îi avertizez pe părinți despre astfel de situații care rup viața și destinele multora”, a spus mama într-un interviu televizat.

Citește și: Balena Albastra a lovit din nou, iar "creierul" jocului mortal este un tanar extrem de destept. Ce detalii a dat politia din Rusia despre victimele care erau aproape de sinucidere

"Fiul meu a sărit de pe un balcon de la etajul 6, fiind halucinat de o provocare de sinucidere din jocul „Balena albastră”. A supraviețuit, dar mă tem că cei responsabili nu se vor opri până nu-mi vor ucide fiul", a mărturisit femeia în lacrimi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Balena albastra, provocări succesive

Copil de 10 ani, "provocat" de jocul sinucigaș "Balena albastră"

Anul trecut, Mykyta, în vârstă de 10 ani, a sărit de pe un balcon cu șase etaje în Kiev, Ucraina. Își ducea la bun sfârșit provocarea pe care i-a dat-o un mentor din jocul „Balena albastră”.

În timp ce masa sa era plecată, băiatul ar fi băut niște alcool, a mers pe balcon și s-a urcat pe pervaz, potrivit Daily Mail

El a desenat p inimă pe geamul ferestrei de la balcon înainte de a ieși, potrivit procurorilor. Când mama s-a întors acasă, s-a întâlnit cu polițiști și vecini lângă ușa din față a apartamentului ei.

I-au spus că Mykyta tocmai fusese dus la spital în stare critică. „Era un copil cuminte și bun la școală. Avea tot ce-i trebuia. Nu puteam să înțeleg cum i se putea întâmpla lui și familiei mele", a spus Olga.

Citește și: Atenție mare la mail-urile primite în această perioadă. Atac cibernetic de proporții

„Mykyta era în stare gravă, dar măduva spinării lui nu a fost afectată și ne-a dat speranță”, a spus mama. Următoarele două luni băiatul le-a petrecut în spital, jumătate din această perioadă la terapie intensivă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

balena albastra

Copilul Mykya, peste 30 de zile la terapie intensiva după o provocare din Balena albastra

[Sursa foto: Daily Mail]

Mentorii din "Balena albastră" își vânează victimele

Astăzi, la nouă luni de la incident, se descurcă bine din punct de vedere fizic, dar mama lui crede că „abuzatorii săi îl vor vâna din nou și că viața lui este încă în pericol”.

„Trăiesc într-o constantă anxietate și teamă pentru viața fiului meu. Mă tem că îl vor găsi din nou pentru a-și duce treaba la bun sfârșit de data aceasta', a spus Olga.

balena albastra

Copilul Mykya, peste 30 de zile la terapie intensiva după o provocare din Balena albastra

[Sursa foto: Daily Mail]

Mentorii din Balena albastră sunt extrem de periculoși, fiind și hackeri în același timp. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si