Berbec

Esti destul de optimista cu privire la schimbarile pozitive in relatia de cuplu, insa brusc totul pare inutil si complicat. Te simti ca si cum planetele ar complota impotriva ta si nu vei reusi sa faci lucrurile sa mearga asa cum iti doresti. incearca sa ai rabdare si sa astepti ca aceste dezechilibre de energie sa treaca.

Taur

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vei avea câteva probleme emotionale minore in perioada care urmeaza. Partenerul iti va da multe batai de cap si te va face sa te enervezi. Totusi, vei reusi sa scapi de toate gândurile negative si sa pastrezi o atitudine optimista. Esti constienta ca trebuie sa pastrezi pacea si armonia intre tine si cel drag, iar aceasta miscare inteleapta va fi extrem de benefica in timpul celor doua evenimente astrale majore.

Gemeni

Esti extrem de confuza. Partenerul te-a incurajat pâna acum in privinta unor planuri importante, ca brusc sa devina critic. Desi vei fi furioasa, incearca sa nu provoci un conflict de proportii. Adapteaza-te acestor schimbari de atitudine si concentreaza-te asupra scopurilor comune pe care le aveti.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si