Declarația șocantă a bunicului Merdan, că el ar fi ucigașul lui Serdar, a șocat familiile Kaya și Erguvan, iar acum procurorul Îlgaz se confruntă cu o nouă situație dramatică, venită din partea lui Cînar. Îlgaz află cu stupoare că fratele său demisionează de la locul de muncă și că, din ziua în care bunicul lor va fi încarcerat, el va prelua afacerea acestuia.

 

Impresionată de starea de sănătate a lui Merdan, acesta fiind grav bolnav, Ceylin încearcă să obțină, în fața instanței, arestul la domiciliu sub control judiciar al inculpatului, pentru ca acesta să poată fi îngrijit din punct de vedere medical, în vreme ce Yekta nu ratează această ocazie, pentru a distruge familia Kaya.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Serialul „Secrete de familie”, un nou episod la Kanal D: Test de foc pentru soții Kaya

Mai mult, Ceylin demarează o nouă investigație, fără știrea lui Îlgaz, în ceea ce privește “vinovăția” bunicului Merdan, iar sprijin de nădejde în acest sens este Eren.

Dacă îi va permite Îlgaz lui Cînar să calce pe “urmele” bunicului lor, și dacă va reuși Ceylin să afle ce rol are Yekta în arestarea lui Merdan, puteți afla în această seară, de la ora 23:00, în noul episod din serialul

“Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si