Pasagerii sunt rugaţi ca, înainte de plecarea la drum, să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească sau să verifice tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro domeniul Camere web (https://www.cfr.ro/…/content/article/2-uncat…/2273-camere-web). Dacă sunteţi deja în tren accesaţi de pe laptop sau mobil www.cfr.ro apoi Trenul meu (https://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren) introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe informatii tren.

Mersul trenurilor: Cum poţi verifica online dacă un tren are întârziere?

Astfel, pentru a vă informa cu privire la circulaţia trenurilor în ziua curentă, accesaţi unul dintre link-urile:

Citeste si: VIDEO| Un șofer a fost filmat în timp ce rupea barierele lăsate, la o trecere la nivel cu calea ferată. Reprezentanții CFR au reacționat

Mersul trenurilor: Cum poţi verifica online dacă un tren are întârziere?
Mersul trenurilor: Cum poţi verifica online dacă un tren are întârziere?[Sursa foto: Facebook CFR Călători]

Citeste si: Coșmar de 30 de ore pentru copiii captivi în "trenul groazei" Mangalia- Timișoara

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De asemenea, reprezentanții CFR atentionează că unele ore sunt estimative. Astfel, asiguraţi-vă că ajungeţi în timp util la gară.

Aceste informaţii sunt gestionate şi furnizate de către administratorul infrastructurii feroviare CNCF „CFR” SA.

Potrivit CFR, pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, potrivit Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea „Tarife în țară”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si