În vârstă de 31 de ani, Gülsim este una dintre cele mai apreciate și talentate actrițe din Turcia. Născută într-o familie turcă din Ruse, Bulgaria, ea și-a dorit să devină medic stomatolog, însă o serie de evenimente neașteptate i-au îndreptat pașii către modeling, pentru ca apoi, la nici 18 ani, să-și încerce norocul în industria cinematografică, domeniu care a cucerit-o iremediabil.

Gülsim Ali İlhan, îndrăgostită încă din adolescență de actorie

“Tot ce îmi doream era să fiu acolo, pe ecran, într-unul din serialele pe care le urmăream. La început a fost un vis de copil, dar apoi mi-am dorit foarte mult, am crezut că voi reuși, am muncit din greu pentru a-mi realiza visul, fără să renunț și fără să-mi pierd credința” spune Gülsim despre ce anume a determinat-o să urmeze această carieră.

Inspirată de nume mari ale cinematografiei mondiale, Gülsim reușește să atragă constant atenția publicului prin talentul și frumusețea care îi conturează personalitatea.

“M-au influențat cel mai mult în carieră mea Meryl Streep, Jennifer Lawrence și Angelina Jolie. Femei de succes cu talent, frumusețe și inteligență” a spus actrița, citată de H! Pakistan Magazine.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Gestul emoționant făcut de unul dintre actorii serialului “Poveste din Anatolia” – și-a donat unicul lucru de valoare pentru o cauză nobilă. “Nu am putut să stau deoparte și să mă gândesc la confortul meu, știind că alții suferă”

În serialul “Poveste din Anatolia”, Gülsim Ali Ilhan intră în pielea personajului Dilek, o tânără inginer geolog, care se întoarce în orașul natal pentru a studia fenomenele generate de muntele Gonul, cunoscut ca Muntele Inimii, care se înalță în comunitatea din care a plecat.

Printr-o serie de coincidențe ale destinului, viața o aduce pe Dilek alături de Taner (interpretat de Berk Atan), cel de care frumoasa fată s-a îndrăgostit, în copilărie.

Nu ratați serialul “Poveste din Anatolia”, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D.

Sursa: https://www.hmagpak.com/22-Feb-2022/having-our-hearts-beat-together-despite-the-distance-is-invaluable-a-heart-to-heart-with-turkish-star-g-lsim-ali


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si