Socrul lui Putin are un mesaj pentru liderul de la Kremlin. În data de 24 februarie 2022, Rusia a decis să invadeze Ucraina. Din acea zi, trupele sale bombardează orașele ucrainene. Acțiunile sale au fost criticate atât de marii lideri ai statelor internaționale, cât și de socrul său, tatăl Alinei Kabaeva, iubita președintelui de la Kremlin.

Citeste si: Una dintre cele mai mari artiste din Rusia a fugit din țară împreună cu soţul ei. Unde se află acum celebra rusoaică

Putin este considerat unul dintre cei mai controversați lideri ai lumii. După ce a decis să atace Ucraina, Vladimir Putin este criticat de marii lideri ai statelor internațional, dar și de lumea întreagă. Se cunosc puține lucruri despre viața personală a lui Putin, dar presa internațională a scris că intre liderul rus și Alina Kabaeva, fosta gimnastă a Rusiei, ar exista o relație amoroasă.

Legătura dintre Putin și Alina Kabaeva

În urma relației dintre Vladimir Putin și Alina Kabaeva au rezultat și patru copii. Alina a reprezentat Rusia în competițiile internaționale, având în palmares două medalii olimpice, 14 melodii de Campionat Mondial și 25 de medalii la Campionatele Europene. După ce liderul de la Kremlin a recunoscut că are o afinitate pentru frumoasa gimnastă, paparazzi au fost pe urmele ei. În prezent, șatena a dispărut fără urmă și nu a mai fost văzută alături de Putin.

mesaj de la socrul lui vladimir putin

Gimnasta Alina Kabaeva și Vladimir Putin.

[Sursa foto: Presa străină]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Conform jurnalișitlor locali, Alina ar fi devenit soția rusului, iar acum ea s-ar afla la Elveția.

Citeste si: UE acuză Rusia de comiterea de crime de război în Ucraina

Fosta gimnastă provine dintr-o familie de sportivi. Mama ei, Lyubov Kabaeva a jucat baschet de performanță, iar tatăl ei a fost un mare sportiv. Marat Kabaeva a intrat în politică, iar acum este președintele International Association Islamic Business. Acesta locuiește în Moscova și se ocupă cu atenție de relațiile dintre Uzbekistan și Rusia. Dacă până acum l-a susțin pe Vladimir Putin, se pare că socrul liderului rus nu este de acord cu atacul pe care acesta l-a ordonat asupra Ucrainei. Mai mult, se pare că Marat Kabaev ar renunța la legătura cu președintele rus și vrea pace între cele două țări. În urmă cu ceva timp a postat o imagine în culorile galben-albastu, reprezentând steagul Ucrainei și un mesaj surprinzător. Tatăl Alinei Kabaeva nu este de acord cu Vladimir Putin. „Pacea fie asupra ta și pacea asupra ta! Pace vouă și mila Celui Prea Înalt!”, a transmis socrul lui Vladimir Putin.

Din pricina războiului, mii de activisti cer ca Alina Kabaeva să fie expulzată din Elveția. Președintele rus a divorțat de fosta soție, Ludmila, iar ulterior s-a zvonit că s-ar fi căsătorit cu frumoasa gimnastă Alina Kabaeva.

Mulți au scris că cei doi ar avea împreună patru copii. Recent, au apărut informații conform cărora fosta gimnastă s-ar afla în Elveția.

Citeste si: Emmanuel Macron: „Suntem pe cale să intrăm într-o criză alimentară fără precedent. Pentru că alte ţări din Orientul Mijlociu, din Africa, depind, pentru a-şi hrăni populaţiile, de ceea ce se produce astăzi în Ucraina, în Rusia”

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

În jur de 55.000 de persoane din Rusia, Ucraina, Belarus și activiști din Elveția au semnat petiția și cer ca autoritățile elvețiene să o expulzeze din țară pe Alina Kabaeva. „Este timpul să o reuniți pe Eva Braun cu Führer-ul ei”, se spunea petiția puternic formulată- sau „În ciuda războiului actual, Elveția continuă să găzduiască un complice al regimului lui Putin”. „Noi, cetățenii Rusiei, Belarusului și Ucrainei, care trecem în prezent printr-o imensă suferință, ne unim pentru a face apel la autoritățile elvețiene”, se arată în petiție.

Citeste si: O bătrână refugiată, gest impresionant în Gara de Nord: „Era lihnită de foame, se uita la mâncare”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si