Arbitrul internațional Dan Lăzărescu a decedat luni seară. Oamenii legii au afirmat apoi, că sportivul ar fi fost găsit la o zi după deces, iar medicii nu au mai putut face nimic.

După seria de ştiri apărute despre decesul fostului "asistent", fiica acestuia, Andreea Maria, a trimis un mesaj pe adresa Digi Sport în care a ţinut să lămurească mai multe aspecte.

Andreea este foarte afectată de dispariția tatălui său, însă, a ținut să lanseze un mesaj.

Fata susține că tatăl ei nu era așa de singur și a menționat că a fost la tatăl său şi duminică. Cei doi au stat de vorbă, şi luni, când nu i-a mai răspuns la telefon fata a intrat cu ajutorul poliţiei în casă.

„Bună seara, Andreea Lăzărescu mă numesc, fata fostului arbitru Dan Lăzărescu. Aş dori să fac lumină în cazul morţii tatălui meu. Tatăl meu nu suferea de o boala anume, un stop cardio respirator i-a fost fatal. Este greu sa vorbesc despre cele întâmplate, dar este cazul. Nu este adevarat că l-am găsit după o zi. L-am gasit chiar în acele momente pentru că am simțit. Şi fac acest anunţ pentru ca vreau să evit să mai apără orice fel de speculați.

Tatăl meu, în ultimele 2 zile de viaţă nu mai vorbea cu nimeni la telefon în afară de mine şi de mama lui.

Duminică seară am fost la el pentru că nu răspundea la telefon, am vorbit cu el, am intrat in locuință. Îi era rău, dar nu exagerat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Am plecat acasă spunându-mi că mă va suna în următoarea zi, luni. În ziua de luni am fost la el, dar nu a mai răspuns, am încercat să intru în casă nu am reuşit fără echipajul de poliţie. Data şi ora decesului au fost: 'LUNI, 11 MAI, ORA 22:00'. Este cumplit prin ce trecem eu şi familia mea. Suntem îndurerați, total distruși", este scris în mesajul trimis către Digi Sport.

Mesajul emoționant al fiicei lui Dan Lăzărescu: „Aş dori să fac lumină în cazul morţii tatălui meu”

Cristi Balaj la ProX a adăugat: „ Cred că trecuse cel puțin o zi de când decedase până când l-au găsit. Lui Basarab Panduru nu i-a mai răspuns de sâmbătă la telefon și, într-un final, a mers fiica lui cu cei de la SMURD și l-au găsit.

A arbitrat meciuri în Champions League, cu Sorin Corpodean la centru, într-un Auxerre- Borussia toată brigada a făcut un meci bun. A arbitrat în foarte multe derby-uri Steaua- Dinamo.

mesaj fiica dan lăzărescu

A fost un arbitru înalt, dar acest lucru a dus și la problemele lui la coloană, chiar dacă a făcut gimnastică de specialitate.

Fuma foarte mult în ultima perioadă, probabil că și acest fumat exagerat a dus la acest deces. Mâine se va pare că va fi înmormântarea, dar, din păcate, cu această stare de urgență, nu vom putea fi alături de el”.

Citeste si: Căpșuni românești. Cum le recunoști. Nu te lăsa înșelat la piață!

Citeste si: Descoperire macabră în Mediaș. Poliţiştii au descoperit într-o locuinţă cadavrul unei femei

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Aproximativ 200 de tone de materiale şi echipamente medicale, în valoare de 15 milioane de euro, achiziţionate pentru Armata Română

Dan Lăzărescu a fost unul dintre arbitrii importanți ai României, dar a fost forțat să se retragă din activitate în 2004, din cauza unor probleme de sănătate. După retragere, fostul arbitru a fost vicepreședinte CCA și analist TV. Înmormântarea a avut loc pe 13 mai, la Joiţa, acolo unde este înmormântat şi tatăl său.

Citeste si: Alerta in Romania: focar de infectie cu coronavirus la o mare manastire! Zeci de calugari sunt infectati


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si